Skip to footerSkip to content
Professional

“Bij Maandag® kan ik proeven van verschillende ervaringen met de zekerheid van een vast contract”

Deze dag is voor Rüveyda

De mensen van Maandag® luisteren naar hun professionals. En zorgen ervoor dat ze kunnen starten in hun droomsector. Ook al is het een nichemarkt. Dat ondervond ook Rüveyda. Als industrieel ingenieur met een specialisatie in nucleaire technologie botste ze op een beperkt aantal werkgevers in die sector. Bij Maandag® kon ze meteen aan de slag in haar vakgebied. Rüveyda studeerde Nuclear Engineering Technology aan de Universiteit Hasselt. Toen ze op zoek ging naar een eerste job, kwam ze het Young Graduate Program van Maandag® tegen. “Ik schreef me in en werd binnen de week gecontacteerd door recruiter Vince. Tijdens de online meeting en het gesprek bij de opdrachtgever was er een goede klik. Maandag® bood me meteen een vast contract aan als projectingenieur.”

Afwisseling en werkzekerheid

“Omdat ik net afgestudeerd was, wist ik nog niet goed in wat voor bedrijf ik aan de slag wou. Een kmo of grote onderneming? Ik kon er mij weinig bij voorstellen. Daarom is projectsourcing ideaal voor mij. Bij Maandag® kan ik ervaring opdoen bij verschillende bedrijven. En tegelijkertijd heb ik de zekerheid van een vast contract.”

Vriendschappelijke sfeer

Tijdens haar zoektocht naar werk kwam Rüveyda ook in contact met andere consultancybureaus. “Enkel bij Maandag® had ik het gevoel dat de mens echt centraal staat. Er heerst hier een vriendschappelijke sfeer. Natuurlijk is de inhoud van het werk belangrijk, maar onze gesprekken zijn heel gemoedelijk. Het lijkt vaak alsof ik met kameraden aan het babbelen ben. De sfeer zit gewoon goed. Dat is één van de redenen dat ik uiteindelijk koos voor Maandag®.”

Samen naar oplossingen zoeken

Rüveyda kon onmiddellijk starten aan haar eerste project bij een ingenieursbureau. Daar onderzoekt ze hoe de sluiting van een kerncentrale zo veilig mogelijk kan gebeuren. “Ik controleer of alles volgens de wetgeving verloopt en stel rapporten op. Door risicoanalyses uit te voeren, kunnen we de veiligheid van kerncentrales verzekeren. In de toekomst sta ik er zeker voor open om andere projecten te proberen. Misschien zelfs in een volledig andere sector.”

“Bij Maandag® zijn de mogelijkheden eindeloos. Als ik iets nieuws wil proberen, dan bespreek ik dat met onze recruiters. Ik heb het gevoel dat ze echt luisteren en samen met mij naar oplossingen zoeken. En als ik bijscholing nodig heb voor een volgend project, dan kan ik bij de Maandag® Academy terecht. Dat is heel fijn.”

Ben je op zoek naar een vaste job binnen de engineering? Neem een kijkje bij onze vacatures binnen de engineering.

Relevant voor jou