Skip to footerSkip to content
Goed verhaal

3 redenen waarom Maandag® in jou investeert

3 redenen waarom Maandag® in jou investeert

Bij Maandag® vinden we het belangrijk dat iedereen zin heeft en houdt in werk. Daarom investeren we voortdurend in talent. Maar er zijn meer redenen waarom blijven leren goed is voor onze professionals.

Als jij groeit, groeit het bedrijf

Darwin zei het al. Niet de sterkste of slimste zal overleven, wel diegene die het beste met verandering om kan gaan. Door opleidingen te voorzien, blijf je meebewegen met nieuwe ontwikkelingen. En net dat is belangrijk voor werknemer én werkgever.

Opleiden, een win-win situatie

Een historisch hoge indexering van 11,08% begin dit jaar (voor de lonen van PC200), zet druk op het personeelsrendement. In een markt met veel concurrentie, zit je daarom goed als bedrijf wanneer je jouw werknemers op zoveel mogelijk manieren kunt inzetten.

Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling

Maandag® stimuleert persoonlijke ontwikkeling. Onder meer door het interne online opleidingsportaal. De professionals vinden hier een brede waaier aan trainingen, aangepast aan de evoluties op de arbeidsmarkt.

Daarnaast bieden we ook begeleiding op maat. Elke professional is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. D.m.v. evaluaties en ontwikkelingsgesprekken worden de noden in kaart gebracht en koppelen we hier vakspecifieke opleidingen aan.

Ben jij klaar om te groeien?

Met dank aan Pol Joos, Recruiter Engineering, die meegeschreven heeft aan dit artikel.