Skip to footerSkip to content
Over

Over

#OnsVerhaal

Wij zijn Maandag® Belgium

Projectsourcing voor technische professionals. Dat is Maandag® Belgium in een notendop.We werken elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Maandag® Belgium hoort bij de Maandag® Group

Maandag® is actief in Nederland, België en Polen. Met 46 vestigingen in 15 steden en meer dan 30 jaar ervaring. Ons netwerk bestaat uit meer dan 4.000 professionals die zich dagelijks inzetten in hun vakgebied. Onze expertise? In België doen we aan projectsourcing op het gebied van life sciences, bouw en engineering. In Nederland zijn we marktleider in detachering binnen het publieke domein. En zijn we ook actief als IT-intermediair en MSP en RPO-dienstverlener voor grote opdrachtgevers.

Over Maandag

Waarom Maandag® Belgium?

Expertise

We kennen je vakgebied door en door. Een nieuwe uitdaging? Wij regelen het.

Gedrevenheid

Onze mensen zijn stuk voor stuk gedreven professionals die het beste van zichzelf geven.

Resultaat

We zetten alles op alles om resultaat te behalen. En zetten met plezier de extra stap om dat te bereiken.

Vertrouwen

We bieden zekerheid en uitdaging. Afwisseling en groei. Zo bouwen we een vertrouwensband op met onze professionals en opdrachtgevers.

#opdrachtgevers

Frisse energie in uw organisatie

Het verschil maken. Dat is waar onze professionals van houden. En dat is waarom ze zin hebben in hun werk, elke dag weer. En omdat ze er zo’n zin in hebben, krijgen ze dingen gedaan. Ook in jouw organisatie. We letten altijd goed op of een professional bij jouw organisatie past. We kijken naar mentaliteit, talent en waar jullie behoefte aan hebben. Want als het klopt, dan heeft iedereen er zin in.

#professionals

Onze mensen

De mensen van Maandag® zijn ambitieuze mensen. Het zijn ondernemende types. Rechtuit, inventief en altijd zin in maandag. Onze mensen hebben kennis van zaken. Houden van hun vakgebied. En geven elke dag het beste van zichzelf. Altijd met de zekerheid van een vaste job. Wij regelen alles. Zij laten hun expertise voor zich spreken. En dat werkt uitstekend.

Ons beter leren kennen?