Skip to footerSkip to content
Over

Over
MAANDAG!

#OnsVerhaal

Wij zijn Maandag® Belgium

Projectsourcing voor technische professionals. Dat is Maandag® Belgium in een notendop. Wij verbinden de ambities van bevlogen talent met die van vooruitdenkende organisaties. Met oog voor de mens en veel zin in morgen. Zo gaan we voor werk dat ertoe doet. Elke dag opnieuw.

Maandag® Belgium hoort bij de Maandag® Group

Maandag® is actief in Nederland, België en Polen. Met 46 vestigingen in 15 steden en meer dan 30 jaar ervaring. Ons netwerk bestaat uit meer dan 4.000 professionals die zich dagelijks inzetten in hun vakgebied. Onze expertise? In België doen we aan projectsourcing op het gebied van life sciences, bouw en engineering. In Nederland zijn we marktleider in detachering binnen het publieke domein. En zijn we ook actief als IT-intermediair en MSP en RPO-dienstverlener voor grote opdrachtgevers.

Over Maandag

Waarom Maandag® Belgium?

Expertise

We kennen je vakgebied door en door. Een nieuwe uitdaging? Wij regelen het.

Gedrevenheid

Onze mensen zijn stuk voor stuk gedreven professionals die het beste van zichzelf geven.

Resultaat

We zetten alles op alles om resultaat te behalen. En zetten met plezier de extra stap om dat te bereiken.

Vertrouwen

We bieden zekerheid en uitdaging. Afwisseling en groei. Zo bouwen we een vertrouwensband op met onze professionals en opdrachtgevers.

#opdrachtgevers

Samen met opdrachtgevers

Onze professionals krijgen energie van werk dat ertoe doet. Een nieuw project? Dat pakken we samen aan met onze opdrachtgevers. We denken mee en zeggen waar het op staat. Zo komen we soms tot onverwachte oplossingen. Maar kijk, ze werken. Zo kan jij focussen op je corebusiness. Met het technisch talent dat jouw organisatie verdient.

#professionals

Onze mensen

De mensen van Maandag® zijn meer dan hun uitzonderlijke talent. Wij leren onze professionals écht kennen. En zetten hun ambities in op boeiende projecten die het verschil maken in hun vakgebied. Rechtuit, inventief en met zin in morgen. Onze mensen hebben kennis van zaken. Houden van hun vakgebied. En geven elke dag het beste van zichzelf. Altijd met de zekerheid van een vaste job. Wij regelen alles. Zij laten hun expertise voor zich spreken. En dat werkt uitstekend.

Ons beter leren kennen?

Contacteer ons