Skip to footerSkip to content
Over

Over

Vind snel de beste professionals

Zoek je de beste professional voor je project? Welkom bij Maandag®. Wij zijn gespecialiseerd in opdrachten binnen bouw, engineering en life sciences. Jouw sector kennen we als geen ander. Onze professionals ook. Zij zorgen voor frisse energie en de nodige expertise in je project.

wij-zijn-maandag

Maak je projectteam compleet

Maandag® kent de markt en jouw vakgebied door en door. Dat geldt ook voor onze professionals. We geloven rotsvast in ons technisch talent. En dagen hen voortdurend uit om zich verder te ontwikkelen. Zo weten we precies welke professional het best bij jouw project past. Heb je een vraag over expertise of capaciteit? Dan tonen we hoe inventief we zijn. Terwijl jij volop focust op je corebusiness. Van aanwerving tot training en uitbetaling: de mensen van Maandag® nemen het van je over.

Snel en efficiënt

Bij Maandag® werken unieke professionals met veel talent. Wij zorgen ervoor dat de juiste expert start aan je project.

Kwalitatieve dienstverlening

We dagen onze professionals uit om te blijven groeien. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Samenwerken

We maken tijd om je organisatie te leren kennen. Als we nieuwe kansen zien, dan wijzen we je daarop. Want wij willen dat jouw organisatie floreert.

Maandag® professionals geven frisse energie aan werk dat ertoe doet

Onze professionals zijn gedreven. Dat enthousiasme is het vertrekpunt. Onze mensen blijven mee met nieuwe trends, skills en technologieën. En halen het beste uit zichzelf. Door persoonlijke coaching en opleidingen. En die vernieuwende ideeën merk je meteen op de werkvloer.

Onze vakgebieden:

    Bouw

Bij Maandag® werken experts in HVAC, infrastructuur, projectontwikkeling, architectuur, interieur en afwerking. Ook als studiebureau of aannemer kan je bij ons terecht.

    Engineering

Onze professionals zijn gespecialiseerd in automatisering, elektromechanica, machinebouw, HVAC-engineering, industriële productie, energietechnologie en automotive.

    Life sciences

Wij nemen elk vakgebied van life sciences onder de loep. Farma, chemie, voeding, kwaliteit, labo, procestechniek of biotechnologie: onze professionals kunnen het.

Dit mag je verwachten

Intake

Vertel ons wat je zoekt. En tegen wanneer. We bespreken zowel de harde als zachte criteria die je belangrijk vindt.

Professionals selecteren

Wij matchen onze technisch expertise met jouw project. En selecteren de juiste professionals uit ons team. Met de nodige kennis en ervaring.

Professionals leren kennen

Wij stellen enkele professionals aan je voor. Perfect afgestemd op de noden van je project. De eindbeslissing? Die ligt bij jou.

Succesvolle match

Klikt het? Fijn. Wij regelen alles zodat je projectteam zo vlot mogelijk start. Onze Maandag® professionals staan voor je klaar.