Skip to footerSkip to content
Professional

"Dankzij Maandag® doe ik wat ik het liefste doe!"

Professional Iris Van Mullekom

Bij Maandag® vond Iris de vrijheid om de job te vinden die bij haar past. Momenteel werkt ze als Project Engineer in de farmaceutische industrie. “Door Maandag® werk ik in een uitdagende werkomgeving waar ik mijn ambities realiseer.”

Na haar studies industriële wetenschappen biochemie, ging Iris aan de slag in de farmaceutische sector. Daar werd ze ingezet voor productvalidaties. “Na een tijdje besefte ik dat ik niet kon groeien in die functie. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, vertelde een goede vriendin van mij over Maandag®. Ik was nieuwsgierig naar de werking en vroeg een gesprek aan.”

Na een gesprek met Nathalie, Recruiter Life Science, was Iris verkocht.“ Ik voelde me meteen thuis bij Maandag®. Er hangt een open en ongedwongen sfeer. Ook de managers zijn toegankelijk. Maandag® moedigt me aan om mijn dromen na te streven, in de richting van een carrière waarin het technische centraal staat. En dat vind ik een grote meerwaarde.”

Geen seconde alleen

Toch is een nauwe band opbouwen met haar Maandag®-collega’s niet simpel. Want als consultant ziet Iris haar collega’s weinig. “Je zit vaker bij de klant dan bij Maandag®. Maar als ik dan eens op kantoor ben, is iedereen supervriendelijk. Het lijkt alsof je iedereen goed kent, ook al zie je hen niet vaak. Onlangs was er een afterwork drink, en ik kende er eerst niemand. Maar toch voelde ik me geen seconde alleen.”

Van mismatch naar de perfecte job

Iris had niet meteen een match met het eerste project waaraan ze werkte bij Maandag®. “In het begin zat ik nog steeds op een project waar de focus lag op validatie. Ik moest vooral controleren dat alle systemen aan de juiste richtlijnen voldeden. Het was iets technischer dan mijn vorige job, maar het bood nog steeds niet genoeg uitdaging voor mij. Toen ik dat aan mijn Recruiter bij Maandag® meldde, toonde ze veel begrip”.

Maandag® ondersteunde haar in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. “Nu zit ik op een project in de farma waar ik betrokken ben bij de implementatie van computergestuurde systemen. Wat maakt dat ik van in het begin meedenk hoe je een kwaliteitsvol systeem oplevert. Dat gaat veel breder dan alleen het testgedeelte. En dat is exact wat ik nodig had. Omdat ik geen technische opleiding heb gehad, is dit een enorme uitdaging voor mij. Op dit moment leer ik dan ook veel bij.”

De nodige ondersteuning

Dankzij Maandag® voert Iris een uitdagende job uit. “Ze denken mee welke projecten je wil doen. En zijn realistisch in hun beloftes. Bovendien bieden ze een breed scala aan mogelijkheden en denken ze mee op de lange termijn. Ik ben de mensen bij Maandag® heel dankbaar dat ze begeleiden naar projecten die me echt liggen.”

Ben je op zoek naar een vaste job in Life Science? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Relevant voor jou