Skip to footerSkip to content
Professional

Uit 180 aanbiedingen koos werfleider Robby voor Maandag®

Robby werkt als werfleider bij Maandag®

Robby is een ervaren werfleider in de bouw. Hij zorgt er al 32 jaar voor dat het werk op zijn werf gesmeerd loopt. Tot de firma waar hij aan de slag was over de kop ging. Robby moest op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uit de 180 aanbiedingen die hij binnenkreeg, koos Robby voor Maandag®. Hij legt ons uit waarom.

“Ik wist niet dat werfleider een knelpunt beroep was”, geeft Robby toe. “Ik wist dus ook niet wat me te wachten stond toen ik mijn cv online plaatste. Ik kreeg wel 180 telefoontje binnen van geïnteresseerde werkgevers!” Eén ervan was Maandag®. En daar koos Robby voor. 

Keuze met toekomstperspectief

Wat sprak Robby zo aan in het voorstel van Maandag®? “Maandag® gaf me een duidelijk perspectief”, vertelt Robby.“ Ze zochten professionals om in te zetten op verschillende bouwprojecten. En de firma’s waarmee Maandag® samenwerkt hebben een goede naam in de bouwsector. Het contract voor onbepaalde tijd met extra voordelen dat Maandag® me tenslotte bood, trok me helemaal over de streep.” 

Robby ging dus vast in dienst bij Maandag®. En daar ziet hij de voordelen van in. Robby: “Moest ik merken dat het werk toch niet bij me past? Dan kan ik met mijn vragen terecht bij de professionals van Maandag®. Zij zorgen dan voor een oplossing en kijken eventueel uit naar een ander project. Dat geeft rust in mijn hoofd.”  

“Dankzij Maandag volgde ik een cursus Excel. Dat helpt me bij het plannen van mijn werf.”  — Robby Stockarte, werfleider bij Maandag® 

Extra opleiding Excel

Voor elk project bekijkt Maandag® met haar professionals of ze de nodige skills in huis hebben. Zo ook met Robby. “Mijn pc-skills konden beter”, geeft Robby te. “Maar voor Maandag® was dat geen dealbreaker. Ze zochten samen met mij naar een geschikte oplossing. Uiteindelijk kwamen we uit bij een opleiding Excel. Sindsdien maak ik spreadsheets als de beste. Dat helpt me bij het plannen van het werk op de werf.” 

Bouwproject met 55 woningen

Maandag® schakelde Robby in voor een project met 55 woningen. Later kwamen er nog eens acht nieuwbouwwoningen bij. “Ik voel me er als een vis in het water,” glundert Robby. “Ik bereid de bouw voor en zorg voor de planning.” 

Robby is constant aanwezig op zijn bouwwerf. En dat is nodig voor een optimale samenwerking met en tussen alle onderaannemers. “Uit ervaring weet ik dat elke bouwvakker met een eigen handleiding komt”, lacht Robby. “Zonder de nodige mensenkennis, is het niet makkelijk om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Maar na 32 jaar weet ik elk varkentje wel te wassen.” 

Relevant voor jou