Skip to footerSkip to content
Goed verhaal

Maandag® Belgium doneert € 3.000 aan jongerenorganisatie YOUCA

Maandag® Belgium doneert aan jongerenorganisatie YOUCA

Maandag® Belgium heeft recentelijk een donatie van € 3.000 geschonken aan YOUCA ter ondersteuning van hun inzet voor jongeren. Het bedrag werd ingezameld tijdens de eindejaarsactie 2022 door de medewerkers van Maandag®.

Elk jaar krijgen de medewerkers van Maandag® de keuze tussen het ontvangen van een eindejaarsgeschenk of het doneren van hun bijdrage aan een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor YOUCA als goede doel. YOUCA is een organisatie die jongeren aanspoort om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving op een actieve en ervaringsgerichte manier. Meer info vind je terug op hun website www.youca.be.

Bij Maandag® vinden we het belangrijk om jongeren kansen te geven om zich verder te ontplooien en zich in te zetten voor een betere wereld. Dit sluit aan bij onze missie om mensen te verbinden met werk waar ze van houden en waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, en dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. Het is immers alleen in zo'n omgeving dat mensen elke dag frisse energie en enthousiasme meebrengen naar het werk, en zich gemotiveerd voelen om dingen aan te pakken.

We wensen YOUCA veel succes met alle projecten waarvoor ze zich dagelijks inzetten.

Relevant voor jou