Skip to footerSkip to content
Professional

“Ik had nooit gedacht dat ik bij zo’n grote naam uit de farmasector zou werken. Dat is Maandag ®!”

Professional Raf bij Maandag

De mensen van Maandag® gaan ver voor hun professionals. Ze nemen echt tijd om hen te leren kennen. En hun ambities en talenten te ontdekken. Dat loont, ondervindt Raf. Opgeleid als grafische en digitale mediadesigner is hij nu aan de slag in de farmasector. “Een verrassende keuze”, geeft Raf toe, “maar het werkt!”

Raf kon na zijn studies snel aan de slag bij een grafisch bureau. Hij werkte er net toen zijn vast contract werd beëindigd door financiële problemen. “Last in, last out. Zo gaat het dan. En gelukkig maar. Want bij de zoektocht naar een nieuwe job, botste ik op de vacature van Maandag®. Ze zochten iemand taalvaardig én met grafische skills. Helemaal mijn ding!”

Verrassend werk dat bij me past

“Daarna ging het snel. Na een eerste kennismaking met recruiter Tim van Maandag®, kon ik op gesprek bij de opdrachtgever, een gekend farmabedrijf. De klik was er onmiddellijk. Ik mocht er aan de slag als kwaliteitscontroleur. Ik check de labels, verpakkingen en bijsluiters van medicijnen op fouten. Belangrijk werk, ik voel me gewaardeerd.”

“Ik had nooit gedacht dat ik bij zo’n grote speler uit de farmasector zou werken. Dat is Maandag®. Ze kijken naar je talenten en je ambities. Tim nam echt de moeite om mij te leren kennen. En zo komt Maandag® tot oplossingen die je misschien niet verwacht, maar die wel werken. Voor mij én voor het bedrijf!”

Allesbehalve een nummer

Dankzij recruiter Tim voelt Raf zich helemaal geen nummer bij Maandag®. “Ik beschouw Tim bijna als een vriend. Hij belt me minstens één keer per maand op om in te checken. Hoe gaat het? Doe je het nog graag? Ons contact is heel informeel. Soms keuvelen we wat over de dingen des levens. Straf voor een werkgever die honderden professionals tewerkstelt!”

En de administratie? Daar hoeft Raf zich niets van aantrekken. “Bij Maandag® heb ik de zekerheid van een vaste job. De mensen van Maandag® nemen alles op zich. Zelfs het evaluatiegesprek. Nadien sturen ze me gericht bij zodat ik mijn werk nog beter kan doen.”

Ben je op zoek naar een vaste job in de farmaceutische sector? Neem een kijkje bij onze vacatures in de farma.

Relevant voor jou