Skip to footerSkip to content
Professional

“Ik ben dankbaar voor de unieke projecten. Ze zijn op mijn lijf geschreven!”

Banner afbeelding blog

Nanouck studeerde af als industrieel ingenieur bouwkunde. Ze had als projectleider bij bouwbedrijven al heel wat ervaring op de teller. Toch wilde ze graag iets nieuws. Bij Maandag® vond ze die uitdaging. “Ik hou van de afwisseling in projecten”, zegt ze.

“Maandag® zocht een project manager voor een opdracht bij een startup. Die biedt ondersteuning aan projectontwikkelaars en overheden bij het realiseren van hun vastgoed- en bouwprojecten. Bouwkostenmanagement is er een belangrijk aspect van. Dat gaat over het inschatten van de kosten en de timing van een project. Dat interesseerde me wel.”

En zo geschiedde. Nanouck ging er aan de slag dankzij Maandag®. “Maar werken voor een startup houdt wel risico in”, weet Nanouck. “In ondernemingskringen zegt men weleens dat 9 op 10 startups er snel de brui aan geven. Net daarom was ik blij dat de opdracht via Maandag® verliep. Hield de startup op te bestaan? Dan had dat geen impact op mijn vast contract met Maandag®.”

Win-win-win

Toeval of niet, dat is precies wat er gebeurde. En dan komt de no-nonsense aanpak van Maandag® helemaal tot zijn recht. “Ik kreeg al snel vier nieuwe aanbiedingen van Maandag®. Ik kon mijn volgende project gewoon uitkiezen.”

“Het straffe is: Maandag® slingert de opdrachten niet blind naar mijn hoofd. Jonathan, mijn contactpersoon, neemt altijd de tijd om naar mijn ambities te luisteren. We spreken elkaar enkele keren per maand om te horen hoe ik met me gaat. Samen met zijn team schat hij perfect in welke opdrachtgever matcht met mijn persoonlijkheid. En dat is goed voor mij, de opdrachtgever én Maandag®.”

Betrokken bij volledig traject

Nanouck werkt nu voor het Mechels bouwbedrijf Van Poppel. "Ik ben betrokken bij het volledige bouwtraject van een wooncomplex. Ik kijk mee naar het voorontwerp en volg de werf op. Daar moet je best mondig voor zijn. En daar voel ik me helemaal goed bij."

Ben je op zoek naar een vaste job in de bouw? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Relevant voor jou