Skip to footerSkip to content
Werken bij Maandag®

“Die langetermijnrelatie kunnen aangaan met de professionals maakt voor mij het verschil in de job.”

“Die langetermijnrelatie kunnen aangaan met de professionals maakt voor mij het verschil in de job.”

Focus is één van de kernwaarden van Maandag®. En los van het feit dat onze kernwaarden in directe link staan met de cultuur die heerst binnen Maandag®, vertalen die kernwaarden zich ook zeker in de manier waarop we werken.  

Om jullie een stukje inkijk te geven in hoe we werken bij Maandag® interviewden we collega Tim Jeurissen. Als Recruiter legt hij de focus op professionals die actief zijn binnen de life sciences. Zoals hij zelf aangeeft, is hij ‘via via’ bij ons terecht gekomen. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en kan Tim terugblikken op een reeds succesvolle carrière bij Maandag®. 

Uitdaging in combinatie met sfeer en gezelligheid

Hoewel Tim maandag eigenlijk niet persé dé leukste dag van de week vindt, werkt Tim gelukkig wel enorm graag bij Maandag®. “Naast het plezier dat ik beleef met mij collega’s, hou ik ook enorm van de variatie in mijn job. Elke dag leer ik verschillende mensen kennen; boeiende personen met straffe skills.”

Maar naast het plezier met de collega’s en het leren kennen van diverse talenten, komt er ook wat druk met de job mee weet Tim te vertellen. “Ik ben iemand die een gezonde druk nodig heeft in mijn job. Dat maakt een drive in mij los die ervoor zorgt dat ik elke week met volle goesting iedere uitdaging aanga.” En die goesting? Daar houden we van bij Maandag®.

Maar waar moet je nu als recruiter van houden? “Uiteraard moet je graag contact hebben met mensen. Als niet graag belt of babbelt, dan pas je beter voor een job als recruiter. Maar even los van het overduidelijke, als recruiter moet je ook wel van wat spanning houden. Je kan nog zo goed je job doen en de ideale professional vinden, ergens blijft er altijd een stukje onzekerheid. Want op het einde van de rit is het de professional zelf die beslist.”

Bij Maandag® vragen de recruiters door tot ze iemand écht kennen en vervolgens schreeuwen ze het uitzonderlijke talent van onze professionals van de daken. Want bij Maandag® geloven we rotsvast in onze professionals. We dagen hen ook uit om hun volle potentieel te benutten. Op die manier vinden we het project die het beste bij hen past. Maar uiteindelijk is het de professional die beslist.

“Die onzekerheid brengt dus spanning met zich mee. Maar dat geeft mij net ook energie om telkens die extra stap te zetten. En daar hou ik van. Aan het einde van de rit, wanneer alles goed komt, is de ontlading des te groter.”

Waarom Maandag®?

“Naast het feit dat het altijd dolle pret is bij Maandag®, spreekt de manier van werken mij ook zeker aan.”  Bij Maandag® werken we op basis van projectsourcing. Dat maakt dat we onze professionals vast in dienst nemen om vervolgens in te zetten op diverse projecten bij opdrachtgevers binnen de technische sector. “Professionals worden als het ware onze collega’s. We hebben regelmatig contact en dankzij de langdurige projecten die ze uitvoeren blijven ze ook lange tijd bij ons. Dat maakt dat we echt ook een persoonlijke band opbouwen. Die lange termijn relatie kunnen aangaan met de professionals maakt voor mij het verschil in de job. Want ook nadat een project afloopt, gaan we verder met die mensen.”

Focus on the job

Elke medewerker binnen Maandag® werkt binnen zijn/haar eigen vakgebied. Hierbij ligt de focus op één van de drie sectoren waarin we actief zijn: engineering, life sciences of bouw. Maar we maken dus niet alleen een onderscheid op vakgebied.

Bij Maandag® kiezen we ervoor om te werken met Business Managers en Recruiters. Business managers staan bij ons voortdurend in contact met de opdrachtgevers en de recruiters vertegenwoordigen de professionals binnen onze organisatie. Als tandem werken ze samen als een geoliede machine. Op die manier kunnen we iedereen inzetten op zijn/haar sterkte en wordt de focus binnen de job behouden.

Wil ook jij graag aan de slag als recruiter? Maandag® is momenteel enorm aan het groeien en op zoek naar verschillende nieuwe collega’s. Neem een kijkje tussen onze interne vacatures en solliciteer.  

Relevant voor jou