Skip to footerSkip to content
Professional

“De menselijke aanpak van Maandag® en het vast contract geven me gemoedsrust.”

banner afbeelding blog

Daisy voelt zich als een vis in het water als lab technician bij Maandag®. “De mensen van Maandag® namen de tijd om een project te zoeken dat echt bij me past”, vertelt Daisy. “En toen de start wat moeilijk liep, stonden ze klaar om me te ondersteunen.”

Quality assurance voor farma

Wat houdt de job van lab technician precies in? Daisy: “Ik voer een kwaliteitscontrole uit op verpakkingsmateriaal. Ik doe dat voor een farmabedrijf met filialen over de hele wereld. Zo kijk ik bijvoorbeeld na of de juiste kartonnen verpakking wordt gebruikt voor siroopflessen. De doosjes moeten het gewicht kunnen dragen. Is dat niet het geval? Dan kunnen de flesjes door het karton vallen.”

Het werk als lab technician is Daisy op het lijf geschreven. Ze houdt ervan om alles tot in de puntjes in orde te maken. “Ik kleur heel graag binnen de lijntjes”, lacht ze.

Keuze uit drie projecten

Hoe is Daisy bij Maandag® terecht gekomen? “Ik heb een diploma biotechnologie en ging aan de slag bij een gekend farmaceutisch bedrijf”, legt Daisy uit. “Toen ik later opnieuw op zoek was naar werk, belde Nathalie me op. Ze is recruiter bij Maandag® en ik vermoed dat ze me via VDAB had gevonden."

“Het vast contract bij Maandag® geeft me gemoedsrust. En de groepsverzekering en extra legale voordelen? Die neem ik er graag bij.” — Daisy, lab technician bij Maandag®

Het voorstel van Maandag® was direct heel concreet. Daisy: “Nathalie had me op het oog voor drie projecten. Een ervan sprak me heel erg aan. Ik kon als lab technician meewerken aan een opdracht voor een quality assurance-bedrijf.” Tijdens het gesprek met de projectleider was er een duidelijke match. Daisy kon er snel aan het werk.

Daisy tekende een vast contract bij Maandag®. “Dat geeft me gemoedsrust. En de groepsverzekering en extra legale voordelen? Die neem ik er graag bij.”

Menselijke aanpak werkt

Het begin liep een beetje moeilijk. “Ik kijk liever de kat uit de boom. Daarom vond ik niet onmiddellijk aansluiting bij de medewerkers van het project”, zegt Daisy. Gelukkig kon ze terecht bij de mensen van Maandag®.

Zo belt de business manager van Maandag® Daisy geregeld op om te checken hoe het met haar gaat. En die menselijke aanpak werkt. “Ik voel dat hij echt luister naar mijn verhaal en dat stelt me gerust. Ondertussen voel ik me een pak beter op mijn werk”, vertelt Daisy.

Ben je op zoek naar een vaste job binnen de life science? Neem een kijkje bij onze vacatures binnen de life science.

Relevant voor jou