Skip to footerSkip to content
Professional

Dankzij Maandag® ben ik terecht gekomen in een nucleair bedrijf, een sector waar ik nooit had gedacht te kunnen werken.

Cisse Peeters

Cisse studeerde af in 2020, in volle corona periode, wat de zoektocht naar een job er niet makkelijker op maakte. Maar toen kruiste Maandag® zijn pad en ging het snel. 

“Ik ben in contact gekomen met Maandag op een jobbeurs in Leuven. Tijdens een kennismakend gesprek werd er uitgelegd hoe ze te werk gaan. Ze hebben mij toen heel wat informatie meegegeven zodat ik alles rustig thuis nog eens kon nalezen.”  

“Toen ik afstudeerde heb ik opnieuw contact met Maandag genomen. Een eerste gesprek verliep via Teams waarbij er dieper werd ingegaan op wie ik ben, waar mijn interesses precies liggen en welke job ik graag wil uitoefenen. Daags nadien werd mij een project voorgesteld in de nucleaire sectoren 2 jaar later werk ik er nog steeds.” 

Ik kreeg meteen een vast contract

“Bij Maandag krijg je een vast contract maar werk je op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Als dit project jou niet helemaal ligt dan gaan ze bij Maandag op zoek naar een nieuw project dat beter aanleunt bij jouw ambities en doelstellingen. Op die manier kan je jouw kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Loopt het project ten einde, dan wordt er automatisch een nieuw gezocht.”   De recruiter, die ook het eerste gesprek doet, wordt jouw contactpersoon/coach:  

    Zoekt projecten die aansluiten bij jouw wensen/ambities 

    Verzorgt de contractbespreking met de opdrachtgever 

    Evalueert samen met jou de projecten  

    Is jouw aanspreekpunt bij eender welk issue 

Werken in een sector waar je zelf niet aan denkt

Cisse is afgestudeerd als industrieel ingenieur in de biochemie en zocht steeds naar jobs in deze sector. “Dankzij Maandag ben ik terechtgekomen in een nucleair bedrijf, een sector waar ik zelf nooit aan had gedacht om te kunnen werken, zeker niet omdat ik geen gerelateerde studies heb gedaan. Desondanks is het een job die ik ontzettend graag doe.” 

Dankzij de Maandag Academy kan hij ook opleidingen volgen die noodzakelijk zijn voor zijn job of om zijn kennis verder uit te bouwen. “Zo kon ik reeds de opleiding 'foutloos Nederlands schrijven' en 'Uitgebreid Engels' volgen.”   

Waarom ik voor Maandag koos 

“Ze kunnen de job vinden waar jij zelf nooit aan denkt en brengen variatie in jouw loopbaan. Als een project bijvoorbeeld na 1 jaar is afgelopen, zoeken ze een nieuw project binnen jouw interesses en zo kan je steeds nieuwe dingen leren en jouw kennis uitbouwen. Na enkele jaren kan je dan beter zeggen wat je daadwerkelijk zoekt in een job en wat je nodig hebt.” 

Wil jij ook weten welke mogelijkheden Maandag® Belgium jou biedt? Ontdek hier het aanbod en ga in gesprek met een van onze recruiters over jouw persoonlijke carrièrewensen.   

Relevant voor jou