Skip to footerSkip to content
Persbericht

Whoohoo Belgium wordt Maandag® Belgium en verdubbelt dit jaar nog aantal professionals

Christian van der Heijden

ANTWERPEN, 31 januari 2022 – Whoohoo Belgium brengt al jaren talentvolle professionals en ambitieuze opdrachtgevers bij elkaar. Vandaag maakt het bedrijf onder de naam van Maandag® Belgium een frisse start. Het bedrijf blijft focussen op projectsourcing in de bouw, engineering en life science en krijgt met een internationaal merk nu de slagkracht om de stevige groeiambities waar te maken. Zo wil Maandag® Belgium dit jaar het aantal professionals in dienst verdubbelen. En het breidt de Maandag® Academy uit, om professionals nog beter te ondersteunen. 

“De naam Maandag® is al een gevestigde waarde in Nederland”, weet Christian van der Heijden, Directeur bij Maandag® Belgium. “Nu we in België en Nederland als één merk samenwerken, krijgen we synergiekansen: van elkaar leren, over de grenzen heen groeien en onze professionals en opdrachtgevers nog beter ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat we als één merk sterker staan.”

Groeien als nooit tevoren

De ambities van Maandag® Belgium staan volgens van der Heijden het komende jaar volledig in het teken van groei: “De technische markt schreeuwt om ambitieus en opgeleid technisch talent. De markt van projectsourcing blijft ook verder groeien. Dit jaar schakelen we daarom een versnelling hoger. Onze ambitie is om dit jaar af te sluiten met dubbel zoveel professionals, en hen te verbinden met ambitieuze organisaties. Op die manier staan we sterker dan ooit. Bovendien zijn we nu in staat om ook aan opdrachtgevers die over de landsgrenzen heen werken een oplossing te bieden.”

Maandag® Academy geeft professionals een boost

“We investeren volop in onze professionals”, aldus van der Heijden. “We stellen de mens met zijn talent en persoonlijkheid centraal, en gaan voor échte ontwikkeling. Dat uit zich in de matching met het juiste project, een sterke opvolging vanuit ons interne team en opleidingen. Voor dat laatste mikken we met ons dedicated intern opleidingsinstituut – de Maandag® Academy – nog gerichter op de professionals in België. Hiermee willen we zowel vaktechnisch als op het vlak van soft skills onze professionals laten groeien. We merken dat onze professionals hierdoor langer aan boord blijven en steeds meer hun talenten kunnen verzilveren bij onze opdrachtgevers. Dat is een duidelijke win-win.”

Maandag® Belgium als topwerkgever 

Dat Maandag® Belgium zich steeds meer manifesteert als aantrekkelijke werkgever, is geen toeval: “Onze filosofie is: vanuit talent kan alles groeien. Dat is de basis. Daarom organiseren we alles wat je van een werkgever mag verwachten: van evaluatiegesprekken tot persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Bovendien houden we de vinger aan de pols door frequent in dialoog te gaan met onze professionals en opdrachtgevers. Zo kunnen we schakelen in functie van hun ambities. Wanneer het voor de professional tijd is om een versnelling hoger te schakelen of een nieuw project aan te gaan, weten wij dat meteen. En schieten wij uit de startblokken om dat te realiseren.”

Ook voor de opdrachtgever is die opvolging een troef: “We blijven op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en waar de behoeftes liggen. Omdat we zo betrokken zijn, zien we onszelf niet als een leverancier van technisch talent, maar als een partner.”

“De onderscheidende kracht van Maandag Belgium is niet wat we doen, maar de manier waarop”, besluit van der Heijden. “We denken twee stappen verder, en zijn erop gebrand om altijd de juiste oplossing te vinden, en daarbij moet je soms creatief uit de hoek komen.”

Over Maandag® Belgium

Maandag® Belgium is een partner in projectsourcing voor bouw, engineering en life science. De HR-specialist in projectsourcing voor bevlogen technisch talent is gevestigd in Antwerpen en is al meer dan 10 jaar actief in de Belgische markt. Maandag® Belgium maakt deel uit van Maandag® Group, actief in Nederland, België en Polen, met 46 vestigingen in 15 steden en 30 jaar ervaring. Als totale HR-dienstverlener heeft de groep meer dan 4.000 professionals die zich dagelijks inzetten in hun vakgebied. In Nederland is Maandag® marktleider in detachering binnen het publieke domein. Maandag® is ook actief als partner voor IT-talent, als Managed Service Provider en als dienstverlener in Recruitment Process Outsourcing voor grote opdrachtgevers.

………………. EINDE PERSBERICHT ………………

Perscontact: Olivier Daveraet

E-mail: olivier.daveraet@maandag.be

Tel +32 (0)3 - 304 39 00

Mobiel +32 (0) 499 27 00 17