Zorgkundige

Hanne Geldof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hanne Geldof
AUG 28
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
27.09.2019 100254070
Solliciteren

Over de functie

In het woonzorgcentrum wordt er gewerkt volgens het principe van "genormaliseerd kleinschalig" wonen. Dit betekent dat het leven zoals thuis zo goed als mogelijk wordt doorgetrokken in het woonzorgcentrum.

Er zijn 6 woonkamers met daarrond telkens 15 kamers. De maaltijden zijn een leefgebeuren en worden meest in de living genuttigd. De cafetaria is dagelijks toegankelijk van 14u tot 17u. Er is gratis koffie en water voor de bewoner. 

Als zorgkundige trek je deze visie door in jouw handelen. Daarnaast kun je goed communiceren en houd je ook administratie correct bij.

Functie eisen

  • Je beschikt over een certificaat van zorgkundige of een getuigschrift 7de jaar thuis- en bejaardenzorg BSO, uitgereikt na september 2006.
  • Je bent geregistreerd als zorgkundige of hebt dit reeds aangevraagd bij het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  • In shiften werken en weekendwerk is geen probleem. Nachtdiensten horen niet tot jouw pakket, maar worden door een andere equipe uitgevoerd.

Over het bedrijf

Het woonzorgcentrum beschikt over 85 eenpersoonskamers, 4 kamers voor kortverblijf, 1 kamer voor crisisopvang / palliatieve kamer, in totaal dus 90 verblijfseenheden. 

Daarboven zijn er ook assistentiewoningen. Binnen deze organisatie worden bewoners aan de goede zorgen van gedreven medewerkers toevertrouwd.

Tal van diensten, activiteiten telkens op maat en als vrijblijvend aanbod beschouwd, maken dat de bewoners betrokken worden in het samenleven binnen het centrum.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Hanne Geldof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Hanne Geldof