Verpleegkundige

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
AUG 30
Antwerpen Flex Bachelor
29.09.2019 100040476
Solliciteren

Over de functie

Voor dit woonzorgcentrum zijn we op zoek naar een gediplomeerde verpleegkundige met een warm hart voor ouderen. Je zal instaan voor de verpleegtechnische taken en de ondersteuning van de zorgkundige. Je kan goed samen werken in een multidisciplinair team en zal op regelmatige basis teamvergaderingen bijwonen om de zorg te optimaliseren op maat van elke bewoner.

Je bent iemand die de zorg voor de bewoners vooropstelt en steeds zal waken over de kwaliteit. Een efficiënte manier van werken met daarbovenop je zelfstandigheid en het opnemen van je verantwoordelijkheden zorgen dat je dit kan waarmaken.

Functie eisen

Ben je in het bezit van een bachelor of HBO5 diploma in de Verpleegkunde.

Ben je de trotse eigenaar van een visum.

Heb je een hart voor ouderen.

Heb je grote verantwoordelijkheidszin.

Over het bedrijf

Onze klant is een modern woonzorgcentrum in de regio van Puurs. Het is gelegen in een gezellige dorpskern wat de betrokkenheid van de buurt ten goede komt. Er ligt een duidelijke nadruk op respect voor bewoners alsook voor medewerkers. Dit vormt de basis van een fijne zorgorganisatie waar kwaliteit en innovatie mooi samengaan en men graag investeert in goede zorg naar bewoners & medewerkers. Dit resulteert in een fijne werkomgeving waar je inzet elke dag opnieuw door zowel bewoners als collega's wordt geapprecieerd.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • Marktconform loon
  • Maaltijdcheques van €6/gewerkte dag, na 6 maanden dienst
  • Hospitalisatieverzekering
  • 1/4 weekend

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde