Verpleegkundige WZC

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
SEP 02
Antwerpen Flex Bachelor
02.10.2019 100182400
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige sta je samen met het team van zorgkundigen, kiné, ergo, logo, animatie, onderhouds-en keukenpersoneel in voor de warme zorg van de 77 bewoners. Je staat verder in voor de leiding aan de zorgkundigen en voor het uitvoeren van de verpleegkundige taken. Hierbij is het belangrijk dat je een hart hebt voor de geriatrische zorgvrager. Verder zal je de opvang en informatie verzorgen voor de bewoners en zijn omgeving omtrent de zorgverstrekking. Daarnaast beheer je de apotheek en de producten en zorg je voor zowel de voorbereiding als uitdeling van de geneesmiddelen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor of HBO5 diploma in de Verpleegkunde.

Je bent de trotse eigenaar van een visum.

Je hebt een hart voor ouderen.

Je bent een geboren teamplayer.

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in het noorden van Antwerpen. Het huis is gelegen op een terrein van 2ha met veel groene zones en een pad tot aan de wandeldijk. Bovendien bevindt het zich op wandelafstand van de dorpskern.

Het huis heeft een capaciteit van 120 bedden en heeft een specifieke expertise in dementie. Voor personen met dementie werd er een veilige omgeving gecreëerd waarbinnen zij zich vrij kunnen bewegen. Verder beschikken ze over erkende assistentiewoningen en diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf.


Wij bieden:

  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • Loon volgens ziekenhuisbarema’s  
  • Maaltijdcheques
  • Overname anciënniteit


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde