Verpleegkundige WZC

Céline Brewaeys
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Céline Brewaeys
SEP 09
Limburg Flex Bachelor
09.10.2019 100149912
Solliciteren

Over de functie

Als gediplomeerd verpleegkundige heb je een warm hart voor ouderen. Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen en de ondersteuning van de zorgkundige. je werkt samen in een multidisciplinair team en houdt regelmatig overleg om de zorg te optimaliseren voor elke bewoner. Je zet de bewoner centraal en waakt over de kwaliteit van de zorg. Daarnaast zorg je voor het correct invullen van het zorgdossier en de nodige bestellingen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor of HBO5 diploma in de Verpleegkunde.

Je hebt een hart voor ouderen.

Je hebt grote verantwoordelijkheidszin.

Je kan zelfstandig te werk gaan en je kan werken in een multidisciplinair team.

Over het bedrijf

Onze klant is een nieuw, kleinschalig woon-zorgcentrum sinds 2017 met 45 woon-zorgkamers in regio Limburg. Het is gelegen in een gezellige dorpskern waar een grote betrokkenheid is met de bewoners. De zorginstelling staat voor levenskwaliteit, zorg op maat en autonomie voor elke bewoner. Ze geven ook ruimte aan elke werknemer voor eigen inbreng. Dit vormt de basis van een fijne zorgorganisatie waar kwaliteit en innovatie mooi samengaan en men graag investeert in goede zorg naar bewoners & medewerkers.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast: startend met een bepaalde duur contract van 6 maanden met na deze periode een contract van onbepaalde door a.d.h.v. een positieve evaluatie.
  • Loon volgens barema
  • Maaltijdcheques van 4 / gewerkte dag

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Céline Brewaeys
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Céline Brewaeys