Verpleegkundige Neurologie/Stroke unit/Mid care

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
SEP 04
Brussel Flex Bachelor
04.10.2019 100159504
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige op deze afdeling voer je de medische orders, die je zijn toevertrouwd door de arts, correct uit. Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van zorg en legt je activiteiten vast in het verpleegkundig dossier. Je participeert aan het overleg, brieft je collega's mondeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg. Daarnaast zorg je mee voor de opvang, begeleiding en evaluatie van leerling- verpleegkundigen.Functie eisen

Een patiëntvriendelijke houding is voor jou opperste prioriteit.

Je bent leergierig en bereid mee te werken aan vernieuwing.

Je toont een sterke interesse voor nieuwe technologieën.

Je bent stressbestendig en bovendien beschik je over een sterk organisatorisch talent.

Je bent sterk in probleemanalyse en oplossingsgericht handelen.

Je werkt vlot samen met artsen en collega’s.

Je bezit een HBO5 of bachelor Verpleegkunde.

Je bent bereid tot het volgen van de nodige bijscholingen en opleidingen op het snel evoluerend terrein van de geneeskunde.

Over het bedrijf

Onze klant wil mensen begeleiden in hun ziek zijn door patiënten actief te betrekken in de keuzes die bepalend zijn voor het genezingsproces of levenskwaliteit. Ze staan voor een persoonlijke benadering waarbij patiënten worden geïnformeerd, verwezen en gegidst naar de meest aangepaste zorg.

Onze klant hanteert de hoogste normen op het vlak van deskundigheid van de artsen en medewerkers zodat zij op een kwalitatieve, performante en verantwoorde wijze zorg kunnen verlenen. Vanuit de ontstaansgeschiedenis ziet onze klant de christelijke waarden als een belangrijke hefboom, steeds met het volste respect voor ieders persoonlijke overtuiging.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • On-the-job training
  • Loon volgens ziekenhuisbarema’s
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • Gratis parking
  • Tal van andere voordelen en kortingen


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde