Verpleegkundige medische beeldvorming

JUL 31
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
30.08.2019 100247875
Solliciteren

Over de functie

Je werkt in een multidisciplinair team bestaande uit artsen, verpleegkundigen, technologen en zorgkundigen op de afdeling medische beeldvorming op de campus regio Erpe-Mere. De hoofdactiviteit van deze afdeling is het maken van beelden van patiënten zodat de arts een diagnose kan stellen. Je kan tewerkgesteld worden op de eenheden MR, CT of Conventionele Radiologie. Samen met je collega's sta je in voor het bieden van een kwalitatieve, totale en planmatige zorg aan alle patiënten van deze afdeling met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van elke patiënt.

Je doorloopt een intensief en gestructureerd programma om degelijk ingewerkt te worden in de diverse activiteiten. Dit programma is een gefaseerd geheel van diverse zowel theoretische als praktijkgerichte modules. Achtereenvolgens is er on-the-job training en begeleiding door deskundige mentoren voorzien voor de specifieke activiteiten.Functie eisen

Je hebt een diploma van Bachelor in de verpleegkunde of je bent een technoloog medische beeldvorming

Je hebt bij voorkeur ervaring op een dienst medische beeldvorming

Je bent vooral gedreven en gemotiveerd. Je wenst je vast te bijten in deze boeiende en veeleisende job.

Je neemt snel nieuwe informatie op. Indien je een zekere handigheid hebt om te werken met computers en technologische apparatuur is dit mooi meegenomen.

Je bent een stressbestendige medewerker en je blijft kalm en efficiënt handelen onder druk.

Je gaat met patiënten om op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijke contact niet uit het oog.


Over het bedrijf

Deze organisatie is gelegen regio Erpe- Mere. Binnen het brede zorgprogramma is dit ziekenhuis voortrekker om verschillende medische disciplines samen in te schakelen in functie van de noden van de patiënt. Het Ziekenhuis streeft er telkens naar om de impact van een ingreep voor de patiënt zoveel mogelijk te beperken, zodat een sneller herstel mogelijk wordt. Daardoor is het ook voortrekker op het vlak van minimaal-invasieve technieken en precisiechirurgie met ondersteuning van de operatierobot.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job