Verpleegkundige Geriatrie

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
SEP 17
Brussel Flex Bachelor
17.10.2019 100002856
Solliciteren

Over de functie

Je start de ochtend met een tasje koffie tijdens de overdracht van je nachtcollega's. Na de overdracht stem je met je collega’s af wie welke taak op zich neemt en ga je vol enthousiasme aan de slag. Samen zorgen jullie ervoor dat alle nodige zorgen tijdig gebeurd zijn, dit met het oog op kwalitatieve en respectvolle zorgverlening. Wanneer je collega's hulp nodig hebben, spring je mee in de bres. Dat doen zij ook voor jou. Na een korte break ga je terug aan de slag en zorg je dat de nodige administratie ook niet achterblijft. Je patiënten zijn blij je gelukzalig te zien werken. Je krijgt hun waardering dubbeldik terug. Plots merkt je collega op dat het tijd is voor de middagpauze en kan je genieten van een deugddoende maaltijd. Hierna zorg je nog dat alles in gereedheid wordt gebracht voor je collega’s van de late dienst. Je zorgt voor een goede overdracht en kan met voldoening de werkvloer overlaten aan je collega’s.

Functie eisen

Een patiëntvriendelijke houding is voor jou opperste prioriteit.

Je bent leergierig en bereid mee te werken aan vernieuwing.

Je toont een sterke interesse voor nieuwe technologieën.

Je bent stressbestendig en bovendien beschik je over een sterk organisatorisch talent.

Je bent sterk in probleemanalyse en oplossingsgericht handelen.

Je werkt vlot samen met artsen en collega’s.

Je bezit een HBO5 of bachelor Verpleegkunde.

Over het bedrijf

Onze klant wil mensen begeleiden in hun ziek zijn door patiënten actief te betrekken in de keuzes die bepalend zijn voor het genezingsproces of levenskwaliteit. Ze staan voor een persoonlijke benadering waarbij patiënten worden geïnformeerd, verwezen en gegidst naar de meest aangepaste zorg. Ze hanteren de hoogste normen op het vlak van deskundigheid van de artsen en medewerkers zodat zij op een kwalitatieve, performante en verantwoorde wijze zorg kunnen verlenen. Vanuit de ontstaansgeschiedenis ziet onze klant de christelijke waarden als een belangrijke hefboom, steeds met het volste respect voor ieders persoonlijke overtuiging.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • Loon volgens ziekenhuisbarema’s
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • Gratis parking
  • Tal van andere voordelen en kortingen

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde