Verpleegkundige deeltijds/voltijds

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
SEP 06
Antwerpen Flex Bachelor
06.10.2019 100039032
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige sta je in voor de zorg van onze bewoners met het oog op de vrijwaring van de autonomie van elke persoon. Je verzekert het comfort en de veiligheid van de bewoner met inachtneming van zijn waardigheid, volgens de ethische en deontologische regels. Je zal de opvang en informatie verzorgen voor de bewoners en zijn omgeving omtrent de zorgverstrekking. Daarnaast beheer je de apotheek en de producten en zorg je voor zowel de voorbereiding als uitdeling van de geneesmiddelen.

Functie eisen

Beschik je over een erkend diploma in de verpleegkunde.

Ben je de eigenaar van een visum verpleegkundige.

Heb je een hart voor ouderen.

Respecteer je procedures en streef je naar perfectie.

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in de regio Antwerpen gelegen in een mooie groene omgeving. Sinds vorig jaar zijn ze overgenomen door een kleine zorggroep. Het voormalige familiebedrijf beschikt over 150 bedden waarvan 71 RVT bedden. De negentig personeelsleden staan dagdagelijks in voor het welzijn van hun residenten.

De belangrijkste missie van de zorggroep is het ontwikkelen van kleine structuren om duurzaamheid te garanderen. Op die manier willen ze beter voldoen aan de behoeften van de bewoners. In al hun huizen en in verschillende domeinen (animatie, voeding, contact tussen generaties, diensten ...) werden talrijke projecten op touw gezet in nauwe samenwerking met de bewoners. Via deze dynamiek kunnen hun rusthuizen een einde maken aan de eenzaamheid en mensen helpen plezier te vinden in een ander soort leven.


Wij bieden:

  • Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract. 
  • Loon volgens ziekenhuisbarema’s  


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde