Tandarts

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
SEP 04
Antwerpen Flex Master / PHD
04.10.2019 100075931
Solliciteren

Over de functie

Als zelfstandig tandarts is jouw werkterrein de mond van de patiënt. Je verzorgt diens tanden, mond en kaaksbeenderen. Je vult gaatjes, verwijdert tandplak, ontzenuwt of trekt tanden. Je bent in staat om uitgebreide behandelplannen op te stellen op maat van de individuele patiënt zijn wensen en noden. Je adviseert met betrekking tot bijv. kronen, overbruggingen, tandprothesen en past deze aan. 

Daarnaast schrijf je medicatie voor om ontstekingen te bestrijden, of schrijf je een behandeling voor bij bijvoorbeeld een logopedist. Je geeft je patiënten advies over hun mond- en tandhygiëne en over hun voedingsgewoonten.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een Master in de tandheelkunde.

Je hebt een rustige en vriendelijke persoonlijkheid.

Het ondernemerschap zit in je bloed.

Je hanteert steeds een professionele houding.

Je bezit sterke communicatievaardigheden.

Je bent de Nederlandse taal machtig.

Over het bedrijf

Onze klant is een groep van verschillende multidisciplinaire praktijken, verspreid over Vlaanderen met duidelijke focus op tandzorg. Dit maakt dat men een totaalzorg kan aanbieden die op een efficiënte manier georganiseerd wordt.

Ze zetten sterk in op kwaliteit en innovatie waarbij bijscholing, gebruik van moderne infrastructuur en een goede teamspirit de juiste fundering vormen. Ze zetten sterk in op een goede work-life balance. 

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde