Nachtverpleegkundige Psychogeriatrie (50%)

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
SEP 02
Brussel Intern Bachelor
02.10.2019 100227080
Solliciteren

Over de functie

Als nachtverpleegkundige op de afdeling psychogeriatrie hebben je patiënten een specifieke problematiek zoals geheugen- en oriëntatieproblemen, verwardheid, storend gedrag, fysische, psychische en emotionele problemen. Je staat in voor het verstrekken van verpleegkundige zorgen en bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de verstrekte verpleegkundige zorgen, het observeren en het nauwkeurig vastleggen van symptomen en reacties. Multidisciplinaire samenwerking is zeer belangrijk.

Functie eisen

Je hebt een diploma in de verpleegkunde.

Je bent stressbestendig en bovendien beschik je over een sterk organisatorisch talent.

Je bent sterk in probleemanalyse en oplossingsgericht handelen.

Je werkt vlot samen met artsen en collega’s.

Je bent tweetalig (Nl-Fr).

Je bent bereid 1 weekend op 2 te werken.


Over het bedrijf

Onze klant wil mensen begeleiden in hun ziek zijn door patiënten actief te betrekken in de keuzes die bepalend zijn voor het genezingsproces of levenskwaliteit. Ze staan voor een persoonlijke benadering waarbij patiënten worden geïnformeerd, verwezen en gegidst naar de meest aangepaste zorg.

Onze klant hanteert de hoogste normen op het vlak van deskundigheid van de artsen en medewerkers zodat zij op een kwalitatieve, performante en verantwoorde wijze zorg kunnen verlenen. Vanuit de ontstaansgeschiedenis ziet onze klant de christelijke waarden als een belangrijke hefboom, steeds met het volste respect voor ieders persoonlijke overtuiging.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • IFIC 14/14B
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • Gratis parking
  • Tal van andere voordelen en kortingen


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde