Hoofdverpleegkundige

JUL 03
Antwerpen Flex Bachelor
02.08.2019 100185075
Solliciteren

Over de functie

Als hoofdverpleegkundige binnen het woon-zorgcentrum leidt je heel de zorg-equipe. Je staat mee in voor het zorgbeleid en houdt overleg met de andere faciliteiten binnen het huis. Je bent een sterke betrokken people-manager dat je team aanstuurt en motiveert. Naast het coördineren en het coachen van het zorgteam ben je ook bereid om mee in het werkveld te staan wanneer de situatie het nodig acht. Je beheert het administratieve luik binnen jouw takenpakket zoals de roosterplanning, medicatie-beheer en dergelijke. Je bent organisatorisch sterk, je hebt grote een flexibiliteit en positiviteit. Als ervaren hoofd zorg je er dus voor dat de zorg in goede banen wordt geleid.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor verpleegkunde.

Je beschikt over minstens 1 jaar ervaring als hoofd.

Je bent flexibel en positief ingesteld.

Je bent organisatorisch sterk.

Je neemt je verantwoordelijkheid en toont initiatief.

Je bent een geboren team player en coördinator voor je team.

Je hanteert een open, eerlijke en duidelijke communicatie.


Over het bedrijf

Deze eerder kleine woonzorgcampus is gelegen op een groot terrein met zowel parkeermogelijkheden als vele groene zones. Ze bieden een waaier aan opvangmogelijkheden waar de zorgeloze oude dag centraal staat. De familiale sfeer draagt bij tot mensgerichte zorg, waar welwillendheid, openheid, verantwoordelijkheid en initiatiefname kernwaarden zijn.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast: startend met een bepaalde duur contract van 6 maanden met na deze periode een contract van onbepaalde door a.d.h.v. een positieve evaluatie.
  • Loon volgens barema + functiecomplement.
  • Maaltijdcheques van 4/gewerkte dag.
  • Hospitalisatieverzekering.


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job