Hoofdverpleegkundige Woonzorgcentrum

JUL 31
Antwerpen Flex Bachelor
30.08.2019 100182447
Solliciteren

Over de functie

Als hoofdverpleegkundige sta je in voor het waarborgen van de kwaliteitszorg met respect voor de ethische en deontologische regels. Tot je takenpakket behoort het waken over de zorgprocedures en het informeren van de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Ook het beheer van de apotheek en de producten en de voorbereiding van de geneesmiddelen valt onder jouw bevoegdheid. Je staat in voor het onthaal van alle nieuwe verpleegkundige en volgt de evolutie nauw op. Daarnaast geef je leiding aan je multidisciplinair team maar treedt je gelijktijdig op als steun en toeverlaat.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor in de verpleegkunde.

Je hebt reeds ervaring als hoofdverpleegkundige of slaagde met glans voor je kaderopleiding.

Je neemt je verantwoordelijkheid, staat sterk in je schoenen en bent assertief.

Je hebt een hart voor ouderen.

Je bent een geboren teamplayer en coördinator voor je team.

Over het bedrijf

Onze klant biedt zorg- en dienstverlening in zowel dag- en/of nachtopvang als ambulante begeleiding voor ouderen, alsook voor personen met een beperking. Ze willen vraaggestuurde zorg bieden op een respectvolle wijze met aandacht voor de behoeften van elk individu. Steeds met oog voor het ontwikkelen, het bevorderen en het behouden van welzijn. Daarnaast hebben ze ambitieuze bouwplannen in het vooruitzicht waarbij de gehele site vernieuwd moet zijn in 2021.


Wij bieden:

  • Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • hospitalisatieverzekering
  • vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en een ruime personeelsparking


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job