Directeur Woonzorgcentrum

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
AUG 30
Brussel Flex Bachelor
29.09.2019 100224150
Solliciteren

Over de functie

Als directeur van een woonzorgcentrum is een kwaliteitsvolle dienstverlening jouw missie waarbij je steeds op zoek bent naar optimalisaties. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, waaronder ook een optimale bezettingsgraad en gezonde ondernemingsresultaten. Je bent een peoplemanager, weet de juiste medewerkers aan te nemen, stuurt al je medewerkers aan, observeert hun ontwikkeling en houdt op regelmatige basis evaluatiegesprekken.

Verder sta je in voor een correcte, duidelijke communicatie en bent het gezicht van de organisatie. Je legt actief contact met verschillende instanties. Tenslotte sta je garant voor de correcte toepassing van de geldende wet- en regelgeving en je bent bereid om nieuwe ontwikkelingen op te volgen en je kennis op peil te houden.

Functie eisen

Ervaring in de sector is een vereiste.

Je hebt ervaring in een managementfunctie (middelgrote tot grote personeelsgroep).

Dit woonzorgcentrum is onderhevig aan de Brusselse wetgeving Cocom; je dient dus het vereiste diploma hiervoor voor te leggen of bereid zijn om dit te halen.

Je hebt interesse in de relevante wetgeving en regelgeving op de bejaardenvoorzieningen: RIZIV-wetgeving - het decreet en de besluiten van de Vlaamse regering betreffende de erkenning, subsidiëring, werking woon- en zorgcentra.

Je beschikt over een analytisch vermogen.

Je bent in staat om beslissingen te nemen.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en organisatorische capaciteiten.

Je hebt een grondige kennis van kwaliteitsbeleid.

Over het bedrijf

Dit woonzorgcentrum behoort tot een groepering van verschillende woon-zorgcentra gelegen in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië. Wat dit woonzorgcentrum uniek maakt is de moderne, luxueuze bouw van een vierkantshoeve. Op deze momenten genieten 50 bewoners van de comfortabele inrichting en prachtige omgeving met vijver en privé-park.


Wij bieden:

  • Een marktconform loon
  • Wagen + tankkaart
  • Een hospitalisatieverzekering


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde