Administratief medewerker/boekhoudkundige 50%

JUN 24
Vlaams-Brabant Flex Bachelor
24.07.2019 100203815
Solliciteren

Over de functie

Als Administratief medewerker/boekhoudkundige ben jij hét administratief hart van dit woonzorgcentrum. Met je vriendelijke glimlach sta jij in voor de opvolging/verwerking van alle administratie van het woonzorgcentrum. Je bent een manusje van alles in dit vakgebied en hebt reeds ervaring of kennis betreffende boekhouding.

Hiernaast ben je het aanspreekpunt voor verschillende externe partners en weet je op een enthousiaste manier om te gaan met verschillende contactpersonen.

Je kan klantgericht werken en kan zowel telefonisch, per mail als face to face de nodige professionaliteit aan de dag brengen om goede samenwerkingen te onderhouden.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor diploma of hebt aantoonbare ervaring als administratief/boekhoudkundig medewerker.

Ervaring binnen de ouderenzorg is een plus.

Je bent zowel administratief als communicatief sterk.

Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, goede kennis van het Frans is een pluspunt.

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcomplex, aan de zuidrand van Brussel, dat garant wil staan voor een comfortabele, luxueuze, ergonomische en veilige woonomgeving. Ze trekken deze lijn graag door naar hun medewerkers die voor ouderen zorgen met de glimlach en verder kunnen kijken dan de eigen functieomschrijving.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast
  • Loon volgens PC 330.01
  • Hospitalisatieverzekering
  • Maaltijdcheques van €5/gewerkte dagCurrent job is not marked as favorite, click to favorite this job