Adjunct hoofdverpleegkundige

MEI 16
Antwerpen Flex Bachelor
15.06.2019 100222581
Solliciteren

Over de functie

Als adjunct hoofdverpleegkundige is het opname- en medicatiebeleid jouw opperste prioriteit. Bij afwezigheid van de hoofdverpleegkundige neem je ook zijn/haar taken waar. Je zorgt voor een goede communicatie binnen de afdeling tussen de bewoners, je teamleden, huisartsen en andere afdelingen. Daarnaast stuur je medewerkers aan. Je vertaalt de kwaliteitsnormen en vooropgestelde procedures en regels naar de werkvloer en controleert en analyseert de resultaten in het belang van je bewoners. Je zorgt voor een correcte, nauwgezette en duidelijke opvolging van het bewonersdossier. Je bent betrokken en verantwoordelijke voor tal van innovatieve projecten. 

Functie eisen

Je hebt een erkend diploma in de verpleegkunde.

Je bent flexibel in werkuren.

Je hebt een hart voor ouderen.

Je bent een geboren teamplayer.

Je hebt een professionele, nette houding.

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum dat een totaalpakket aanbiedt. Met zowel een dienstverleningscentrum, woonzorgcentrum als winkels en brasserie op hun site lijkt het wel alsof je een hotel binnenwandelt. Ze zetten sterk in op vernieuwende activiteiten en hebben een ruim netwerk aan vrijwilligers.

 

Wij bieden:

·       Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

·       Loon volgens barema + functiecomplement

·       Maaltijdcheques van € 4 /gewerkte dag

·       Hospitalisatieverzekering

·       Daguren, geen weekends

·       Gratis parking

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job