Vroedkundige aan huis

AUG 14
Antwerpen Flex Bachelor
13.09.2019 100242954
Solliciteren

Over de functie

Als vroedkundige voer je kennismakingsgesprekken tijdens de zwangerschap. Je biedt in de prenatale fase toekomstige ouders individuele begeleiding tot aan de bevalling. Je volgt de zwangerschap mee op, verzamelt de nodige informatie, brieft deze en verwijst verder indien nodig. Na de bevalling bied je postnatale zorg aan zowel moeder als baby. Je geeft voorlichting rond slaaphouding, borstvoeding, anticonceptie, veilige hechting, ... Je bent het aanspreekpunt voor de gezinnen en houdt je administratie nauwkeurig bij. Je bent je bewust van de opstart van een nieuw team en bent bereid vroedkundige taken te combineren met verpleegkundige zorg in de thuisverpleging. 

Functie eisen

Je hebt een geldig diploma in de vroedkunde en mag ook als verpleegkundige werken. (afgestudeerd vóór 10/2018)

Je hebt een grondige theoretische en praktische verloskundige kennis.

Je werkt zelfstandig en kan beslissingen nemen.

Je bent gedreven en enthousiast.

Jouw administratie verwerk je steeds correct en nauwkeurig.

Je beschikt over een geldig rijbewijs B.Over het bedrijf

Onze klant is een belangrijke speler binnen de thuiszorg. Door de diverse dienstverlening aan huis bieden zij een totaalpakket aan elk van hun cliënten. Je komt terecht in een nieuw team met ervaren professionals waar je steeds kan op terugvallen. Ook vanuit de organisatie krijg je veel vertrouwen en wordt zelfstandig werken gestimuleerd.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien naar een vast contract.
  • Marktconform loon met extra vergoedingen voor avond/weekendwerk,...
  • Bedrijfswagen, tablet, gsm
  • Uitgebreide vormingsmogelijkheden


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job