Verpleegkundige medische beeldvorming

AUG 19
Antwerpen Flex Bachelor
18.09.2019 100039041
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige medische beeldvorming zal je tewerkgesteld worden in 3 campussen regio Antwerpen. Dagelijks worden er in deze campussen voor ongeveer 800 patiënten onderzoeken uitgevoerd. Je zal als verpleegkundige medische beeldvorming instaan voor het ontvangst en de begeleiding van de patiënten; voor, tijdens en na de onderzoeken. Er wordt een zeer breed spectrum aan onderzoeken uitgevoerd met verschillende methoden, bv. MRI, Mammotomie, Mammografie, RX, enz... Naast de uitvoering handel je ook alle administratie omtrent deze onderzoeken af.

Functie eisen

Bezit je een diploma als Technoloog Medische Beeldvorming of je bent afgestudeerd als verpleegkundige met ervaring in medische beeldvorming.

Heb je een opleiding radiotherapie gevolgd of wil die opleiding volgens tijdens je tewerkstelling.

Ben je in het bezit van een visum.

Wil je voltijds of deeltijds werken met een minimum aantal uren van 28u per week.

Stel je je flexibel op in een variabel uurrooster tussen 07u00 en 21u00. Je zal vooral op weekdagen tewerkgesteld worden maar je staat er ook voor open om 1 weekend op de 3 een wachtdienst te doen.

Sta je ervoor open om multi- inzetbaar te werken over onze 3 campussen in centrum Antwerpen.

Over het bedrijf

Onze klant is een groep van ziekenhuizen die bestaat uit 3 campussen regio Antwerpen. De ontwikkeling van één zorg strategisch beleid staat hierbij centraal.

Voortdurend wordt het zorgaanbod aangepast aan nieuwe evoluties en behoeften van de patiënten, zorgverstrekkers en de overheid. Doordat ze nauw samenwerken met andere instellingen werkt het ziekenhuis aan een vlotte doorstroming van ambulante zorg, hospitalisatie en thuisverzorging in regio Antwerpen.


Wij bieden:

  • Een barema loon gebaseerd op relevante werkervaring.
  • De kans te werken in een groot ziekenhuis netwerk over 3 campussen.
  • Groei, zowel op persoonlijk en professioneel vlak door interne opleidingen


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job