Technoloog Medische Beeldvorming

JUL 19
Vlaams-Brabant Flex Bachelor
18.08.2019 100234583
Solliciteren

Over de functie

Als technoloog medische beeldvorming sta je in voor het ontvangst en de begeleiding van de patiënten; voor, tijdens en na de onderzoeken. Er wordt een zeer breed spectrum aan onderzoeken uitgevoerd met verschillende methoden, bv. MRI, Mammotomie, Mammografie, RX, enz... Naast de uitvoering handel je ook alle administratie omtrent deze onderzoeken af.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor technoloog medische beeldvorming of je hebt een diploma verpleegkunde met attest radioprotectie.

Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

Je bent communicatief.

Je staat open voor innovatie en nieuwe technieken.

Je bent bereid in een wisselend uurroosters en wachtdienst te werken.

Je bent tweetalig (Nl-Fr).


Over het bedrijf

Onze klant wil mensen begeleiden in hun ziek zijn door patiënten actief te betrekken in de keuzes die bepalend zijn voor het genezingsproces of levenskwaliteit. Ze staan voor een persoonlijke benadering waarbij patiënten worden geïnformeerd, verwezen en gegidst naar de meest aangepaste zorg.

Onze klant hanteert de hoogste normen op het vlak van deskundigheid van de artsen en medewerkers zodat zij op een kwalitatieve, performante en verantwoorde wijze zorg kunnen verlenen. Vanuit de ontstaansgeschiedenis ziet onze klant de christelijke waarden als een belangrijke hefboom, steeds met het volste respect voor ieders persoonlijke overtuiging.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • IFIC 14/14B
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • Gratis parking
  • Tal van andere voordelen en kortingen


Current job is not marked as favorite, click to favorite this job