Nachtverpleegkundige

APR 25
Vlaams-Brabant Flex Bachelor
25.05.2019 100214664
Solliciteren

Over de functie

Als nachtverpleegkundige ben je samen met je collega zorgkundige 's nachts verantwoordelijk voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Je staat in voor de opvolging en uitvoering van de zorgrondes en bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen. Je zorgt ervoor dat medicatie gecontroleerd wordt en zet deze klaar indien vereist. Naast deze taken heb je een grote verantwoordelijkheidszin om de medische toestand van je bewoners te controleren en actie te ondernemen wanneer nodig. Dit alles doe je met het nodige respect naar je bewoners & collega toe.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO5 of Bachelor diploma in de verpleegkunde.

Je hebt minstens 1 jaar ervaring als verpleegkundige.

Je bent communicatief en vlot in de omgang met artsen.

Je toont initiatief en denkt out-of-the-box.

Je bent een echte teamplayer en flexibel in je takenpakket.

Over het bedrijf

Dit woonzorgcentrum is zeer recent, modern gebouwd en is midden in de natuur gelegen. Hun visie is betrokken zijn met zowel bewoner, familie als medewerker en de kwaliteit van leven verbeteren. Out-of-the-box denken wordt hier zeer geapprecieerd. Verder werken ze rond 4 basisprincipes: transparantie, verantwoordelijkheid, welwillendheid en initiatief.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien naar een vast contract.
  • Marktconform loon
  • Overname van nuttige anciënniteit.
  • Maaltijdcheques van 4€/gewerkte dag
  • Hospitalisatieverzekering


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job