Nachtverpleegkundige voltijds

FEB 22
Antwerpen Flex Bachelor
24.03.2019 Job-Nr: 9201587
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundige ben je samen met je collega zorgkundige 's nachts verantwoordelijk voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast ben je oproepbaar voor de aanpalende serviceflats bij hoogdringendheid. Je staat in voor de opvolging en uitvoering van de zorgrondes en bent verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen. Je zorgt ervoor dat medicatie gecontroleerd wordt en deze klaarzet indien vereist. Naast deze taken heb je een grote verantwoordelijkheidszin om de medische toestand van je bewoners te controleren en actie te ondernemen indien nodig. Dit alles doe je met het nodige respect naar je bewoners & collega toe. In ruil krijg je hiervoor zeker de nodige appreciatie terug.

Functie eisen

Ben je in het bezit van een bachelor of HBO5 diploma in de Verpleegkunde.

Ben je de trotse eigenaar van een visum.

Heb je een hart voor ouderen.

Heb je grote verantwoordelijkheidszin.

Over het bedrijf

Onze klant is een modern woonzorgcentrum in de regio van Puurs. Het is gelegen in een gezellige dorpskern wat de betrokkenheid van de buurt ten goede komt. Er ligt een duidelijke nadruk op respect voor bewoners alsook voor medewerkers. Dit vormt de basis van een fijne zorgorganisatie waar kwaliteit en innovatie mooi samengaan en men graag investeert in goede zorg naar bewoners & medewerkers. Dit resulteert in een fijne werkomgeving waar je inzet elke dag opnieuw door zowel bewoners als collega's wordt geapprecieerd.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • Marktconform loon
  • Een roulerend uurrooster: 7 werken/7 thuis
  • Maaltijdcheques van €6/gewerkte dag, na 6 maanden dienst
  • Hospitalisatieverzekering


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job