Hoofdverpleegkundige WZC

FEB 22
Antwerpen Flex Bachelor
24.03.2019 Job-Nr: 9201586
Solliciteren

Over de functie

Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteitszorg met respect voor de ethische en deontologische regels. Je zal waken over de zorgprocedures en informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Ook het beheer van de apotheek en de producten en de voorbereiding van de geneesmiddel valt onder jouw bevoegdheid.

Je staat in voor het onthaal van nieuwe verpleeg- en zorgkundigen en volgt de evolutie nauw op. Daarnaast geef je leiding aan je multidisciplinair team maar treedt je gelijktijdig op als steun en toeverlaat.

Functie eisen

Als hoofdverpleegkundige:

Bezit je een hoger diploma verpleegkunde.

Ben je de trotse eigenaar van een visum.

Kan je reeds ervaring voorleggen als hoofdverpleegkundige of slaagde je met glans voor je kaderopleiding.

Neem je je verantwoordelijkheid en toon je initiatief.

Heb je een hart voor ouderen.

Ben je een geboren team player en coördinator voor je team.

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in de regio Antwerpen gelegen in een mooie groene omgeving. Sinds vorig jaar zijn ze overgenomen door een kleine zorggroep. Het voormalige familiebedrijf beschikt over 150 bedden waarvan 71 RVT bedden. De negentig personeelsleden staan dagdagelijks in voor het welzijn van hun residenten.

De belangrijkste missie van de zorggroep is het ontwikkelen van kleine structuren om duurzaamheid te garanderen. Op die manier willen ze beter voldoen aan de behoeften van de bewoners. In al hun huizen en in verschillende domeinen (animatie, voeding, contact tussen generaties, diensten ...) werden talrijke projecten op touw gezet in nauwe samenwerking met de bewoners. Via deze dynamiek kunnen hun rusthuizen een einde maken aan de eenzaamheid en mensen helpen plezier te vinden in een ander soort leven.


Wij bieden:

  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract. 
  • Loon volgens ziekenhuisbarema’s  


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job