APR 10
Vlaams-Brabant Flex Bachelor
10.05.2019 Job-Nr: 9221551
Solliciteren

Over de functie

Als headcare ben jij de sleutelfiguur binnen het zorg- en zorgomkaderend team. Je voornaamste taken zijn zeer gevarieerd. Zo zal je instaan voor de juiste communicatie naar bewoners en diens familie. Je behandelt klachten, stelt zowel hiernaar als op kwaliteitsbeleid verbeteracties en preventieve acties op. Daarnaast creëer en bewaak je het kader waarbinnen een kwaliteitsvolle, persoonlijke werking wordt gerealiseerd. Ook het begeleiden en coachen van de hoofdverpleegkundigen, als het bemiddelen en oplossen van conflictsituaties behoort tot jouw takenpakket. Vergeet daarbij zeker niet dat je rechtstreeks rapporteert aan de directeur en je verder meewerkt aan de uitbouw van een positieve imagovorming naar externe partijen en media toe.

Functie eisen

Je beschikt over een diploma verpleegkunde bij voorkeur Bachelor niveau.

Je bezit een grondige kennis van de ouderenzorg/woon- en zorgcentrumwerking en gerontologie.

Je bezit een grondige kennis van kwaliteitsbeleid.

Je bezit een basiskennis van de relevante wetgeving en regelgeving op de bejaardenvoorzieningen: met name RIZIV-wetgeving, het decreet en de besluiten van de Vlaamse regering betreffende de erkenning, subsidiëring, werking woon- en zorgcentra.

Je hebt kennis van personeelsmanagement, organisatiemanagement en financieel management.

Je bent nauwkeurig en kan goed plannen en organiseren.

Je kan vlot communiceren met de collega's, bewoners en familie. Je bent discreet voor, tijdens en na het werk.

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum te Vlaams-Brabant, met 90 eenpersoonskamers en 10 kamers voor kortverblijf. Het ligt net buiten de dorpskom, omringd door groen en water. Binnen het woonzorgcentrum heerst een huiselijke sfeer, waar hoogkwalitatieve zorg- en dienstverlening centraal staat. Ze zetten sterk in op animatie en dagelijkse activiteiten en zijn attent gericht naar bewoners met de ziekte van dementie. 


Wij bieden:

  • Een voltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien naar een vast contract.
  • Een vast uurrooster
  • Een afwisselende job in een aangename werksfeer met een correcte verloning
  • Persoonlijk engagement wordt sterk gewaardeerd
  • Vormingsmogelijkheden

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job