Head Care

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Céline Brewaeys
MRT 11
Limburg Flex Bachelor
10.04.2019 Job-Nr: 9208056
Solliciteren

Over de functie

Als hoofd bewonerszorg ben jij de sleutelfiguur voor de teams van het verzorgingstehuis. Je staat in voor het begeleiden en coachen van de hoofdverpleegkundigen, en voor het bemiddelen en oplossen van conflictsituaties. Ook zal je instaan voor de open en directe communicatie naar bewoners en diens familie. Je bent verantwoordelijk voor de klachtenbehandeling, kwaliteitsbeleid, verbeter -en preventieve acties. Daarnaast creëer en bewaak je het kader waarbinnen een kwaliteitsvolle, persoonlijke werking wordt gerealiseerd. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en je werkt mee aan het uitbouwen van een positieve imagovorming naar externe partijen en media toe.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor diploma verpleegkundige.

Je bezit een grondige kennis van de ouderenzorg/woon- en zorgcentrumwerking en gerontologie.

Je bezit een grondige kennis van kwaliteitsbeleid.

Je bezit een basiskennis van de relevante wetgeving en regelgeving op de bejaardenvoorzieningen: met name RIZIV-wetgeving, het decreet en de besluiten van de Vlaamse regering betreffende de erkenning, subsidiëring, werking woon- en zorgcentra.

Je hebt kennis van personeelsmanagement, organisatiemanagement en financieel management.

Je bent nauwkeurig en kan goed plannen en organiseren.

Je kan vlot communiceren met de collega's, bewoners en familie. Je bent discreet voor, tijdens en na het werk.

Over het bedrijf

Dit woon-zorgcentrum is een kleinschalig verzorgingstehuis met 4 afdelingen en enkele flats. Dankzij het beperkt aantal bewoners per afdeling zorgen zij voor een snel hecht gevoel met de medewerkers en onderling met de andere bewoners. Dit woon-zorgcentrum is gelegen in een groene omgeving. De kwaliteit van wonen staat centraal en dit vindt men ook terug in de kwaliteit van de medewerkers. Mensgerichte zorg en vriendelijkheid staan voorop.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast: startend met een bepaalde duur contract van 6 maanden met na deze periode een contract van onbepaalde door a.d.h.v. een positieve evaluatie.
  • Loon volgens de barema's, paritair comité 330.
  • Maaltijdcheques van 4 / gewerkte dag.
  • Hospitalisatie verzekering bij vast indiensttreding.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job