Diensthoofd woon-zorgcentrum

MEI 16
Antwerpen Flex Bachelor
15.06.2019 100222585
Solliciteren

Over de functie

Als diensthoofd binnen het woon-zorgcentrum manage je heel de zorg-equipe. Je staat mee in voor het zorgbeleid en houdt geregeld overleg met de andere faciliteiten binnen het huis. Je bent een sterke betrokken people-manager die het team aanstuurt en motiveert. Naast het coördineren en het coachen van het zorgteam, ben je ook bereid om mee in het werkveld te staan wanneer de situatie het nodig acht. Je beheert ook het administratieve luik binnen jouw takenpakket zoals de roosterplanning, medicatie-beheer en dergelijke. Je bent organisatorisch sterk en er wordt een grote flexibiliteit en positiviteit verwacht. Als ervaren hoofd zorg je er dus voor dat de zorg in goede banen wordt geleid.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma bachelor verpleegkunde

Je beschikt over minstens 1 jaar ervaring als diensthoofd.

Je kan een groep mensen coachen.

Je bent flexibel en positief ingesteld.

Je bent organisatorisch sterk.

Je bent een aanspreekpunt voor patiënten, familieleden, artsen en medewerkers.

Over het bedrijf

Het woon-zorgcentrum voelt aan als een mini-dorp waarbij winkels, het dienstencentrum en de assistentiewoningen binnen handbereik liggen. Het woon-zorgcentrum telt 4 verdiepingen waar het diensthoofd overkoepelend werkt. Er hangt een gemoedelijke sfeer en voelt eerder als een hotel aan dan een seniorenresidentie.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast: startend met een bepaalde duur contract van 6 maanden met na deze periode een contract van onbepaalde door a.d.h.v. een positieve evaluatie.
  • Loon volgens de barema's, paritair comité 330.
  • Maaltijdcheques van 4 / gewerkte dag.
  • Hospitalisatie verzekering bij vast indiensttreding.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job