Klaar voor een nieuwe MAANDAG!

De professionals van Maandag® hebben talent. Het zijn mensen die van aanpakken weten en uitkijken naar maandag. Hartelijk rebelse vakmensen die out of the box denken maar inside the box handelen. Ben jij zo'n professional?

Maandag® rekruteert professionals voor de zorg: (hoofd)verpleegkundigen, coördinators en medische technologen. Wil jij doen waar je goed in bent en daar steeds iets beter in worden? Dan ben jij waarschijnlijk klaar voor een nieuwe Maandag®.

Vacature vinden

Een vaste baan: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Naar de vacatures

vakgebieden

Klaar voor een nieuwe MAANDAG! ?

Maandag® is naast de Nederlandse, nu ook de rekruteerder van de Belgische zorgmarkt. Wij zorgen voor de meest complete ingang in diverse zorgbanen. Met rekruteerders die snappen wat jou drijft. Bij Maandag® geloven we dat aandacht je persoonlijk doet groeien en je professioneel ontwikkelt. Je kunt daardoor zijn wie je bent, doen wat je graag doet en uitblinken in waar je goed in bent. Het gaat om de perfecte match. Dit werkt in twee richtingen. Deze focus maakt dat we snel en gedegen een oplossing vinden voor de zorgsector. Want we zetten je in beweging. En zo ben jij klaar voor een nieuwe Maandag®.

Je vindt ons in de regio’s Antwerpen, Brussel, Gent.

Medisch

Vacature vinden

Een vaste baan: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Naar de vacatures

Maandag® rekruteert zorgprofessionals. Wij steken de handen uit de mouwen voor (hoofd)verpleegkundigen, coördinators, medische technologen, artsen, medische laboranten, geriatrische verpleegkundigen en kinesisten die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

onze werkwijze

Zo werkt MAANDAG!

Klikt het tussen jouw talent en onze vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Vind je geen geschikte functie? Stuur dan een spontane sollicitatie. Wij zoeken namelijk altijd gemotiveerde professionals met talent. Zodra er een passende vacature opduikt, nemen we contact met je op.

De voordelen bij MAANDAG!

Naast de inhoudelijke uitdagingen biedt Maandag® nog enkele voordelen. Wat te denken van uitstekende arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en een hospitalisatieverzekering?

Wij helpen je verder

Heb je een vraag over Maandag®, de zorgsector of bepaalde opdrachtgevers? Hier vind je enkele veelgestelde vragen.

Zit jouw vraag er niet bij, of was het antwoord niet duidelijk genoeg? Neem dan gerust contact op met Maandag®. We helpen je zo snel mogelijk.

Kom bij MAANDAG!

Klaar voor een nieuwe maandag?

direct inschrijven