Verpleegkundig Preventieadviseur

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
JAN 04
Antwerpen Flex Bachelor
03.02.2019 Job-Nr: 9175191
Solliciteren

Over de functie

Als verpleegkundig preventieadviseur werk je deeltijds mee op de werkvloer zodat je voeling krijgt met wat er leeft. Vanuit je ervaringen optimaliseer en systematiseer je het kwaliteitsbeleid in de vorm van een up-to-date kwaliteitshandboek en realistische actieplannen. Je bent een volhouder die verwachtingen van bewoners en medewerkers verzoent met de vereisten van de overheid en voortdurend streeft naar verbetering. Doordat je dicht bij de medewerkers staat creëer je een betrokkenheid die ervoor zorgt dat afspraken en procedures ook effectief gedragen worden door het team. Daarnaast ben je een positief persoon die steeds het positieve in mensen, zaken of situaties ziet en deze zal benadrukken.


Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in de verpleegkunde.

Een aanvullende masteropleiding in de verpleegkundige is een pluspunt.

Je bent in het bezit van een certificaat kwaliteitscoördinator of preventieadviseur niveau 2.

Je hebt kennis van de wetgeving in de gezondheidszorg.


Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in de regio Antwerpen gelegen in een mooie groene omgeving. Sinds vorig jaar zijn ze overgenomen door een kleine zorggroep. Het voormalige familiebedrijf beschikt over 150 bedden waarvan 71 RVT bedden. De negentig personeelsleden staan dagdagelijks in voor het welzijn van hun residenten.

De belangrijkste missie van de zorggroep is het ontwikkelen van kleine structuren om duurzaamheid te garanderen. Op die manier willen ze beter voldoen aan de behoeften van de bewoners. In al hun huizen en in verschillende domeinen (animatie, voeding, contact tussen generaties, diensten ...) werden talrijke projecten op touw gezet in nauwe samenwerking met de bewoners. Via deze dynamiek kunnen hun rusthuizen een einde maken aan de eenzaamheid en mensen helpen plezier te vinden in een ander soort leven.


Wij bieden:

  • Een voltijdse of deeltijdse (30u) arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract. 
  • Loon volgens barema's
  • Hogere toeslagen voor werken gedurende de nacht (38,5% ipv 35%), op zaterdag (35% ipv 26%), zon- en feestdag (65% ipv 56%)
  • Aandacht voor de work/life balance


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job