Hoofdverpleegkundige Woonzorgcentrum

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sophie Couvreur
JAN 02
Limburg Flex Bachelor
01.02.2019 Job-Nr: 9174117
Solliciteren

Over de functie

Als hoofdverpleegkundige binnen het woon-zorgcentrum manage je heel de zorg-equipe. Je staat mee in voor het zorgbeleid en houdt geregeld overleg met de andere faciliteiten binnen het huis. Je bent een sterke betrokken people-manager die het team aanstuurt en motiveert. Naast het coördineren en het coachen van het zorgteam, ben je ook bereid om mee in het werkveld te staan wanneer de situatie het nodig acht. Je beheert ook het administratieve luik binnen jouw takenpakket zoals de roosterplanning, medicatie-beheer en dergelijke. Je bent organisatorisch sterk en er wordt een grote flexibiliteit en positiviteit verwacht. Als ervaren hoofd zorg je er dus voor dat de zorg in goede banen wordt geleid.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor Verpleegkunde.

Je beschikt over minstens 1 jaar ervaring als hoofd.

Je kan een groep mensen coachen.

Je bent flexibel en positief ingesteld.

Je bent organisatorisch sterk.

Je bent een aanspreekpunt voor patiënten, familieleden, artsen en medewerkers.

Je bent bereid 1 weekend per 4 weken te werken met een aanwezigheid in de voormiddag en de rest van de dag een telefonische permanentie te houden.

Over het bedrijf

Dit woon-zorgcentrum is een kleinschalig verzorgingstehuis met 4 afdelingen en enkele flats. Dankzij het beperkt aantal bewoners per afdeling zorgen zij voor een snel hecht gevoel met de medewerkers en onderling met de andere bewoners. Dit woon-zorgcentrum is gelegen in een groene omgeving. De kwaliteit van wonen staat centraal en dit vindt men ook terug in de kwaliteit van de medewerkers. Mensgerichte zorg en vriendelijkheid staan voorop.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst optie vast: startend met een bepaalde duur contract van 6 maanden met na deze periode een contract van onbepaalde door a.d.h.v. een positieve evaluatie.
  • Loon volgens de barema's, paritair comité 330.
  • Maaltijdcheques van 4 / gewerkte dag.
  • Hospitalisatie verzekering bij vast indiensttreding.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job