Zorgcoördinator

Nathalie Dewilde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nathalie Dewilde
DEC 05
Antwerpen Flex Bachelor
04.01.2019 Job-Nr: 9163544
Solliciteren

Over de functie

Als zorgcoördinator heb jij de sleutelpositie voor het uitbouwen en organiseren van een kwaliteitsvolle, cliëntgerichte , multidisciplinaire hulp- en dienstverlening binnen de 2 woonzorgcentra. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsequipe en hebt aandacht voor de coaching van de hoofdverpleegkundigen. Je volgt zowel personeelsgerelateerde zaken op als het budget dat je samen met de directie hebt vooropgesteld. Je bent actief en toont initiatief in het opmaken van het beleidsplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van deze plannen. Je maakt deel uit van het directieteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.


Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma in de verpleegkunde, aangevuld met een master of managementopleiding (of bereid een managementopleiding te volgen).

Je hebt ervaring als leidinggevende.

Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, goede communicatie- en coachingsvaardigheden.

Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening.

Je hebt bij voorkeur kennis van kwaliteitsbeleid.


Over het bedrijf

Onze klant biedt zorg- en dienstverlening in zowel dag- en/of nachtopvang als ambulante begeleiding voor ouderen, alsook voor personen met een beperking. Ze willen vraaggestuurde zorg bieden op een respectvolle wijze met aandacht voor de behoeften van elk individu. Steeds met oog voor het ontwikkelen, het bevorderen en het behouden van welzijn. Daarnaast hebben ze ambitieuze bouwplannen in het vooruitzicht waarbij de gehele site vernieuwd moet zijn in 2021.


Wij bieden:

  • Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
  • Werkuren van maandag t.e.m. vrijdag (8u30 - 17u00)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en een ruime personeelsparking

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job