Dit is MAANDAG!

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de bemiddelaar van de zorgsector.

Vacature vinden

Een vaste baan: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Naar de vacatures

zo werkt MAANDAG!

Dit is MAANDAG!

Maandag® rekruteert zorgprofessionals. Wij steken de handen uit de mouwen voor artsen, verpleegkundigen en beleidsmakers die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Ze zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen er alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé rekruteerder van de zorgsector.

Klaar voor een nieuwe MAANDAG!

Maandag® is naast de Nederlandse, nu ook de rekruteerder van de Belgische zorgmarkt. Wij zorgen voor de meest complete ingang in diverse zorgbanen. Met rekruteerders die snappen wat jou drijft. Bij Maandag® geloven we dat aandacht je persoonlijk doet groeien en je professioneel ontwikkelt. Je kunt daardoor zijn wie je bent, doen wat je graag doet en uitblinken in waar je goed in bent. Het gaat om de perfecte match. Dit werkt in twee richtingen. Deze focus maakt dat we snel en gedegen een oplossing vinden voor de zorgsector. Want we zetten je in beweging. En zo ben jij klaar voor een nieuwe Maandag®.

Je vindt ons in de regio’s Antwerpen, Brussel, Gent.

Kom bij MAANDAG!

Klaar voor een nieuwe maandag?

direct inschrijven