Talenten die het verschil maken

Maandag® stelt professionals te werk die van aanpakken weten en bruisen van energie. Meer bepaald binnen de zorg, een domein waarin er veel verandert.  Maandag® weet welke mensen daarvoor nodig zijn: energieke professionals die van aanpakken weten. Mensen met werklust, een kritische blik en vooral: talent.

Kom bij MAANDAG!

Klaar voor een nieuwe maandag?

direct inschrijven

vakgebieden

Klaar voor een nieuwe MAANDAG! ?

Maandag® is naast de Nederlandse, nu ook de rekruteerder van de Belgische zorgmarkt. Wij zorgen voor de meest complete ingang in diverse zorgbanen. Met rekruteerders die snappen wat jou drijft. Bij Maandag® geloven we dat aandacht je persoonlijk doet groeien en je professioneel ontwikkelt. Je kunt daardoor zijn wie je bent, doen wat je graag doet en uitblinken in waar je goed in bent. Het gaat om de perfecte match. Dit werkt in twee richtingen. Deze focus maakt dat we snel en gedegen een oplossing vinden voor de zorgsector. Want we zetten je in beweging. En zo ben jij klaar voor een nieuwe Maandag®.

Je vindt ons in de regio’s Antwerpen, Brussel, Gent.

Medisch

Kennismaken?

Kan jouw team of afdeling talent gebruiken? Wij hebben een groot netwerk van professionals binnen de publieke sector. Klik hieronder om te zien wat Maandag® voor je kan betekenen.

Neem contact op

Maandag® rekruteert zorgprofessionals. Wij steken de handen uit de mouwen voor (hoofd)verpleegkundigen, coördinators, medische technologen, artsen, medische laboranten, geriatrische verpleegkundigen en kinesisten die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Zo werkt MAANDAG!

MAANDAG!  houdt woord

Maandag® vertaalt mogelijkheden en kansen in winst voor mens, milieu en maatschappij. Uw vraag naar gekwalificeerde professionals verwerken wij dan ook minutieus: snel, to the point en met minimale belasting voor de betrokkenen. Dat is onze belofte.

Maandag® is erkend als uitzendkantoor in de drie Belgische Gewesten:
Vlaanderen: VG.1829/BU
Brussel: B-AB12.014
Wallonië: W.INT.793

Professionals met talent

Maandag® rekruteert zorgprofessionals, die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Ze zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen er alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® dé rekruteerder van de zorgsector

u vraagt, wij helpen

Hebt u een vraag over Maandag® of ons vakgebied? Wilt u iets anders weten? Hier vindt u onze veelgestelde vragen.

Vacature vinden

Een vaste baan: ontdek in het vacatureoverzicht wat Maandag® jou te bieden heeft en solliciteer.

Naar de vacatures