Skip to footerSkip to content
 1. Alle Cursussen

Marokkaans voor beginners

 • E-learning

Wil je snel de Marokkaanse taal leren? Met de taalcursus Marokkaans voor beginners van NTI leer je deze taal in korte tijd spreken en begrijpen.

Wil je Marokkaans Arabisch leren spreken, de taal die de meeste Marokkanen in Nederland en Vlaanderen spreken? Volg dan de cursus Marokkaans van het NTI en verdiep je in de omgangstaal van het gebied rond de steden Rabat, Meknes en Fes! Deze cursus Marokkaans is geschikt voor iedereen die om privé- of beroepsredenen snel en op een praktische wijze de taal wil leren verstaan en spreken.Na afronding van deze cursus Marokkaans kun je in het Marokkaans een eenvoudig gesprek over alledaagse onderwerpen voeren. Schrijf je dus snel in voor de cursus Marokkaans en verruim je horizon!

Beschrijving

Leer snel de Marokkaanse taal met de cursus Marokkaans!

Wil je Marokkaans Arabisch leren spreken, de taal die de meeste Marokkanen in Nederland en Vlaanderen spreken? Volg dan de cursus Marokkaans van het NTI en verdiep je in de omgangstaal van het gebied rond de steden Rabat, Meknes en Fes! Deze cursus Marokkaans is geschikt voor iedereen die om privé- of beroepsredenen snel en op een praktische wijze de taal wil leren verstaan en spreken.

Na afronding van deze cursus Marokkaans kun je in het Marokkaans een eenvoudig gesprek over alledaagse onderwerpen voeren. Schrijf je dus snel in voor de cursus Marokkaans en verruim je horizon!

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Marokkaans voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Cursus Marokkaans: spreek- en luistervaardigheid

De cursus Marokkaans voor beginners is voornamelijk gericht op spreek- en luistervaardigheid, aangezien het Marokkaans voornamelijk een spreektaal is. De thema’s die worden behandeld tijdens de cursus Marokkaans zijn:

 • Kennismaking
 • Sociale omgang
 • Wonen en huisvesting
 • Eten en drinken
 • Een taal leren
 • Werk en beroepen
 • Onderwijs en opvoeding
 • Ziekte en gezondheidszorg

In deze cursus Marokkaans wordt de taal weergegeven met het Latijnse alfabet. Omdat het hier om een spreektaal gaat, bestaat het huiswerk alleen uit gesproken opdrachten. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Je kunt dus de cursus Marokkaans volgen waar je maar wilt.

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis je studietijd verdubbelen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Met FlexibelStuderen® van NTI kan iedereen, overal studeren.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Volg de cursus Marokkaans zonder vooropleiding

Om de cursus Marokkaans te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Marokkaans.

Diploma uitreiking

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Marokkaans voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op het certificaat!