Skip to footerSkip to content
 • E-learning

Met de Nederlandstalige cursus Hebreeuws leer je het Ivriet, spreken, verstaan, lezen en schrijven. Met persoonlijke begeleiding.

In deze Nederlandstalige cursus maak je uitgebreid kennis met de taal en leer je het modern Hebreeuws (het Ivriet) op basisniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zo kun je straks bijvoorbeeld moeiteloos een telefoongesprek voeren, een informeel gesprek voeren of een eenvoudige brief schrijven aan een (nieuwe) klant. Je ontvangt helder geschreven lesmateriaal met een duidelijke uitleg. Op LOI Campus, de online leeromgeving, vind je tal van oefenopdrachten. Ook maak je gebruik van online animaties. Hierbij spreek je de gevraagde tekst online in en krijg je gesproken feedback terug van de docent. Zo leer je de perfecte uitspraak.De cursus Hebreeuws besteedt niet alleen aandacht aan de taal, maar ook aan het land en zijn bevolking en aan de joodse cultuur. Op LOI Campus, de online leeromgeving, vind je tal van boeiende filmpjes over dit onderwerp.

In het kort

Ga je op reis naar Israël en wil je in het Hebreeuws kunnen communiceren met de lokale bevolking? Of wil je effectief zakendoen in Israël door de taal van je klanten te spreken? Kies dan voor deze taalcursus. Natuurlijk kun je de cursus Hebreeuws ook volgen uit pure interesse in de taal.

In deze Nederlandstalige cursus maak je uitgebreid kennis met de taal en leer je het modern Hebreeuws (het Ivriet) op basisniveau spreken, verstaan, lezen en schrijven. Zo kun je straks bijvoorbeeld moeiteloos een telefoongesprek voeren, een informeel gesprek voeren of een eenvoudige brief schrijven aan een (nieuwe) klant.

Je ontvangt helder geschreven lesmateriaal met een duidelijke uitleg. Het lesmateriaal van de taalcursus Hebreeuws is in het Nederlands. Op LOI Campus, de online leeromgeving, vind je tal van oefenopdrachten. Ook maak je gebruik van online animaties. Hierbij spreek je de gevraagde tekst online in en krijg je gesproken feedback terug van de docent. Zo leer je de perfecte uitspraak.

De cursus Hebreeuws besteedt niet alleen aandacht aan de taal, maar ook aan het land en zijn bevolking en aan de joodse cultuur.

Daarom kies je voor de cursus Hebreeuws
 • Nederlandstalige cursus.
 • In korte tijd brede kennis op beginnersniveau.
 • Multimediaal studeren m.b.v. animaties.
 • Persoonlijke en motiverende begeleiding van ervaren docenten.
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
 • Inclusief lesmateriaal, online audiobestanden en oefenopgaven.

Doelgroep en toelating

De cursus Hebreeuws is bestemd voor iedereen die naar Israël op vakantie gaat of voor zijn of haar werk een bezoek gaat brengen aan dit land. De opleiding Hebreeuws is ook een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met de moderne Hebreeuwse taal, het Ivriet.

In deze basiscursus Hebreeuws komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Naast de taal, besteedt de opleiding Hebreeuws ook meteen veel aandacht aan het land. Na afloop van de cursus begrijp je hoe de taal in elkaar zit, heb je een flinke woordenschat opgedaan en kun je ook eenvoudige zinnen lezen en schrijven. Je leert de taal zodanig spreken en verstaan dat je je in veelvoorkomende situaties kunt redden.

Om de cursus Hebreeuws te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

De cursus

Het Hebreeuws is een Semitische taal, net zoals het Arabisch. Deze talen kennen dan ook veel overeenkomsten. Zo worden de klinkers bijvoorbeeld niet geschreven en zijn er veel woorden die sterk op elkaar lijken. Met de cursus Hebreeuws van de LOI kan iedereen het Hebreeuws goed onder de knie krijgen. De cursus start bij de basis en breidt met ieder hoofdstuk je kennis flink uit.

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een taalcursus van de LOI is heel goed te combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren taaldocenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Extra online tools, zoals geluidsfragmenten van native speakers.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Begeleiding door ervaren taaldocenten

Een cursus volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding van een ervaren taaldocent. Je docent geeft feedback op je opdrachten en tips om de taal nóg beter te leren. Ook met vragen over de leerstof kun je altijd bij je docent terecht.

Studieduur en kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 10 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 10 x € 79,00 Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig) Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.