Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Executive Masterclass Persoonlijk Leiderschap - E-learning

  • E-learning

Je bent hoger opgeleid en vervult of ambieert een functie als specialist of (aankomend) manager. Tijdens deze Executive Masterclass krijg je in vogelvlucht meer inzicht in jezelf, zodat je bewuster wordt van je keuzen en manier van handelen. Na afloop weet je je persoonlijke kwaliteiten optimaal in te zetten in je rol als leider.

Deze unieke 1-daagse Executive Masterclass Persoonlijk Leiderschap biedt je inzicht in de speerpunten van persoonlijk leiderschap. Je doet nieuwe inzichten op in je kwaliteiten en krijgt handvatten aangereikt om nieuwe leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. De bijeenkomst wordt verzorgd door topdocenten die zelf actief zijn in het werkveld. Deze docenten zijn bovendien betrokken bij de NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van NCOI. Al tijdens de training zul je merken dat je zelfverzekerder wordt en dat je je inspirerend leiderschap eigen maakt.

Leerplan

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Kernkwaliteiten
  • Persoonlijke leiderschapsstijl
  • Verbinden van persoonlijke missie en organisatiedoelen
  • Motiveren en beïnvloeden
  • Persoonlijke performance

Opleidingskenmerk(en)

Trainingen

Rooster

1 dagen

Leerdoel(en)

Wat drijft je? En welke overtuigingen heb je? In de Executive Masterclass Persoonlijk Leiderschap ga je met deze en andere belangrijke vragen aan de slag. Je wordt bewuster van je dagelijkse keuzen en manier van handelen. Daarbij doorloop je in vogelvlucht verschillende leiderschapsstijlen. Ook doe je moderne inzichten op die je direct kunt vertalen naar je eigen praktijk. Zo krijg je handvatten aangereikt om niet alleen jezelf, maar ook anderen meer te inspireren en motiveren. Bovendien ontvang je als naslagwerk het boek dat deel uitmaakt van de volledige Masterclass van de NVAO-geaccrediteerde opleiding.