Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Verzuim en Voorwaarden in het Kort

  • E-learning

Jij leert de basis van verzuim en voorwaarden in deze praktische en korte online training. Een perfecte opfrisser!

Deze online training is een compacte versie van de training Verzuimmanagement. Juist als je weer even wilt snappen hoe het precies zit, waar je op moet letten en hoe alles wordt geregeld, is deze training iets voor jou. We nemen onder andere de thema's binnen verzuim en voorwaarden met je door en aan het eind van de training beheers je de basis.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij bent bekend met de inhoud van (primaire en secundaire) arbeidsvoorwaarden.
  • Jij hebt geleerd over de inhoud van functiewaardering.
  • Jij weet waar de Arbo voor staat en waar jij je aan moet houden.
  • Jij weet hoe ziek zijn en beter worden wordt geregeld binnen een organisatie.

Doelgroep(en)

Deze online training is geschikt voor iedereen die graag wil snappen hoe verzuim werkt. Deze compacte basistraining dient als introductie in het onderwerp.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.