Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Informatiemanagement

  • E-learning

Zonder informatie geen organisatie! Leer nu nog je informatiemanagement te structureren in jouw organisatie.

Informatiemanagement is een cruciaal onderdeel van nagenoeg elke organisatie. De rol en invloed hiervan nemen ook nog eens sterk toe. Daarom is het essentieel dat er meer kennis is over de frameworks voor informatiemanagement. Deze brengen we je bij in deze training. We starten uiteraard met de basis van informatiemanagement en bouwen vervolgens uit naar het BiSL-framework.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij weet wat informatie is en welke rol dit speelt in bedrijfsprocessen.
  • Jij kunt het negenvlaksmodel toepassen en begrijpt de rol van informatiemanager hierin.
  • Jij begrijpt wat het BiSL-framework is en hoe je het toepast.

Doelgroep(en)

Deze training is perfect voor iedereen die de belangrijke rol van informatie in bedrijven wil snappen en verbeteren. Enige voorkennis van IT is mooi meegenomen, maar we starten met de basis van informatiemanagement in organisaties.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.