Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Informatiebeveiliging

  • E-learning

Informatiebeveiliging? Hot topic. Weet jij aan welke eisen je wachtwoorden en systemen moeten voldoen? Leer het direct!

Deze korte training gaat in op de essentie van informatiebeveiliging. We behandelen een set basisonderwerpen, zodat je jouw eigen informatie en die in je organisatie al een stuk beter kunt beveiligen en weet waar risico's zitten. Handig!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij weet aan welke eisen een goed wachtwoord moet voldoen.
  • Jij kunt enkele veiligheidsrisico's van jezelf en in je organisatie herkennen.
  • Jij weet wat ervoor nodig is om een beleid op informatiebeveiliging te formuleren.

Doelgroep(en)

Informatiebeveiliging is een korte training die door iedere IT-professional te volgen is. Voorkennis van het onderwerp is niet vereist. Ook voor niet-IT'ers is de training goed te volgen!

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.